Хороскопът за понеделник – може да решите имуществените и финансови проблеми бързо, ловко и изящно.

Овен

Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

[ad id=“225664″]

Телец
Може да решите имуществените и финансови проблеми бързо, ловко и изящно. На способността Ви да излизате с достойно от сложни ситуации, ще завидят много по-опитни колеги и познати.Ще се появят възможности да намерите нови съмишленици, и то много влиятелни, а заедно с тях ще можете да постигнете големи успехи. Радва Ви стабилността на емоционалния фон: дори и не съвсем малките трудности няма да Ви попречат да запазите спокойно и дружелюбно настроение. Най-добре е всички среши, независимо от техния характер, да уреждате извън дома си. Би Ви било много полезно някакво разнообразие.

[ad id=“263680″]

Близнаци
Днес на Вашия любим човек му предстои да Ви помогне в някаква не лека работа и той успешно ще се справи с тази не лека задача. А успехът ще бъде толкова съкрушителен, че за Вас ще остане само възможността да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак
През този период не може да бъдете напълно самостоятелни. Така или иначе ще зависите от намеренията и мнението на други хора. Днес е за препоръчване да внимавате за своето здраве и да не допускате претоварване. Ако предпочитате живот по правилата, дори и да са твърди, изместете неотложните задачи за първата половина на деня и се постарайте да приключите с тях още преди настъпване на вечерта. Ако обичате изненадите и риска и се стремите към оргиналност, очаква Ви една много комфортна вечерна обстановка…

Лъв
И днес, както обикновено, сте склонни към недообмислени постъпки. Макар и да се досещате, че някои Ваши действия могат да имат сериозни и неприятни последствия, всичко ще вършите по своему, надявайки се на късмет и благоприятно стечение на обстоятелствата. На практика през първата половина на деня ще Ви върви, но след това влиянието на позитивните тенденции ще тръгне към спад. Постарайте се да промените нещо в своето жилище – и най-малката промяна ще доведе до благоприятен ефект.

Дева
Странен ден е наистина, през цялото време ще имате усещане за някаква фаталност. Не предизвиквайте съдбата, че накрая наистина може да ви застигне. Правете каквото трябва, пък тогава няма как да не стане каквото искате.

[ad id=“236993″]

Везни
Бъдете изключително внимателни в разговорите! Днес неволно може да издадете чужда тайна , или случайно да разпространите информация, която не е предназначена за заобикалящите Ви. Бъдете сдържани и в негативните оценки – зарад тях може да се развалят отношенията Ви с влиятелни хора. Добре би се отразили не само на настроението, но и на самочувствието времето, прекарано в усамотение. Поради понижения си жизнен потенциал, днес сте уязвими за негативни влияния. Опитайте, да се изолирате от тях,

Скорпион
За Вас това е ден на успешна реализация на плановете. Всичко, което е било добре премислено и организирано, преминава по възможно най-добрия начин. Импровизациите обаче ще се окажат не толкова удачни, тъй като Вие не така бързо и безгрешно, както друг път, ще реагирате на промените в ситуацията. Възможно е получаване на неочаквано известие , което да Ви удиви, и даже ще Ви шокира. Нееднозначно ще се подредят отношенията с близките: те не само ще Ви подкрепят, но и ще Ви критикуват. Първото ще Ви радва, а пък второто ще Ви дразни не на шега. Вечерта са възможни сериозни разправии.

Стрелец
Бъдете готови, че днес пред Вас ще се изправят трудности от етичен характер. Възможно е , заради любимия си човек да се наложи да престъпите някои свои принципи и убеждения. Или напротив – да направите избор в тяхна полза, но в ущърб на любовта.

Козирог
Не би трябвало точно днес да демонстрирате своята гордост, тъй като това може да наруши хармонията в семейството или с този, когото обичате. Може да се отрази зле и настроението и на самочувствието Ви. Старайте се да избягвате конфликтни ситуации в работна среда, а и с авторитетни лица.

[ad id=“218001″]

Водолей
Днес, заедно със своя любим човек за пореден път ще откриете удивително сходство на интереси, еднакви епизоди във вашите биографии и потресаващи съвпадения в начина на мислене. Възможно е даже да говорите в хор! Но ако е така, значи наистина можете да се наречете половинки един на друг.

Риби
Денят е неблагоприятен за изясняване на отношения и правене на скандали с възпитателна цел. През днешния ден е по-добре да претърпите, стискайки зъби, или обливайки възглавницата със сълзи. Всички опити да промените нещо, само ще задълбочат създалата се ситуация.

източник: lamqta.com


image0 (9K)