Хороскопът за 1-ви май: Ново начало

Месец май – носи ново начало и ще отмине, оставяйки след себе си различни промени в живота на всеки от нас. Но тези промени ще засегнат главно духовната, човешката природа на всеки, споделя ЗАРАТА.

Събитията ще се стремят да създадат уют за душите, а не за телата. Този месец всеки ще премине по своя трънлив път, ако е изоставил основната си цел да присъства на тази земя.

Професионалните задължения ще се изпълняват без особен ентусиазъм (за тези, които ще работят). В мислите ще се въртят различни идеи за промени, като например: нова работа, нова дейност и това ще ви лиши от необходимата концентрация за работа. Събота ще бъде чудесен ден, ако знаете как да използвате вибрациите на деня и не допускате никакви конфликти.

Може да се споразумеете за обща дейност или ангажимент, които ще бъдат важни за вашето семейство или за вас лично. Ако трябва да защитите собственото си мнение срещу представител на водните знаци, не се притеснявайте от появата на кратко противоречие или по-емоционална дискусия.

Събота ще бъде благоприятен ден за вземане на окончателни решения, свързани с проблеми, които продължават да циркулират в живота ви. Момичетата и младите жени трябва да бъдат внимателни, когато пътуват. Този ден ще изисква по-голяма мъдрост във вашите действия и повече философско приемане на определени събития.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота ще изисква от вас да бъдете много внимателни в действията си. Емоциите ви трябва да бъдат под сериозен контрол и хаосът не трябва да се допуска. Много хора или неочаквани събития могат да ви изнервят, но това не трябва да бъде извинение за вашето поведение. Това е най-лесният начин да се извините на себе си.

Овен – оставете другите да „командват парада“ у дома или на работа. Спестете енергия и ресурси за по-добри дни.

Лъв – страхотен ден, но не се разсейвайте. Комфортът трябва да е във вас и в дома, в който живеете. Дайте всичко от себе си за това.

Стрелец – ще имате различни контакти с приятели. Динамиката на деня няма да ви остави много време за почивка, но определено ще бъде интересен ден за вас.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще се радвате да общувате с деца или хора по-млади от вас. Младежите и младите мъже ще имат интересен ден за разработване на лични планове и идеи. Като цяло едва ли нещо или някой ще обърка плановете ви за този ден. Възможно е специално събитие или преживяване, включващо бебе или малко дете (най-вероятно мъж).

Телец – ще направите преместване в дома си, вероятно свързано със смяната на сезоните. Ще използвате този ден за пазаруване за дома, за работа в градината или за друга важна за вас работа. Подаръците (за тези, които имат рожден ден) определено ще бъдат интересни или неочаквани.

Дева – ще се вълнувате от различни дела, свързани с вашите парични интереси или документи, за които ще се ангажирате следващата седмица.

Козирог – вашият любовен живот вероятно ще премине през някакво движение. Посоката определено ще зависи от вас …

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще бъдете притеснени, нервни, нетърпеливи да преминете успешно през задачите, които имате. Основните ви отговорности ще бъдат свързани със семейството ви. Въпреки това, различни изненади могат да ви накарат да отидете някъде, да се срещнете с някого и дори да промените предварителните си планове за деня. Този ден не предвещава драми, освен ако не ги създадете сами.

Близнаци –  ще можете да постигнете добри печалби или доходи от работа, от допълнителни дейности, семеен бизнес и др.

Везни – в събота свободата ви на действие ще бъде ограничена, но ще имате интересни идеи, чиято реализация ще търсите в следващите няколко дни.

Водолей – различни здравословни проблеми ще ангажират вниманието ви. Те могат да засегнат или вас, или мъж от вашия роднински кръг (приятели).

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днешните контакти и отношения (предимно с мъже) ще бъдат сложни и емоционални, с неясно развитие през следващите няколко дни. Ще имате различни притеснения или страхове в главата си. Разговорите с негативни хора могат само да ви направят емоционално нестабилни и прекалено чувствителни. Изберете хората, с които ще общувате.

Рак – бъдете внимателни и не се натоварвайте с много задачи. Правете това, което не може да бъде отложено или свързано с ежедневните ви нужди.

Скорпион – ще е добре да останете вкъщи, да си почивате или да правите неща, които ще създадат настроение за вас или други членове на вашето семейство.

Риби – за вас събота ще бъде движение: пътуване, срещи с различни хора, повече телефонни разговори, нови идеи и мисли в главата ви, нови предложения близо или далеч.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)