Хороскопът за 1 юни: Не отблъсквайте непознати, които се опитват да общуват с вас

Понеделник е ден, който още в началото на седмицата ще маркира духовността на останалите седем дни, за да стигне до съботния ден за среща с мъртвите ни близки (Черешова Задушница). Мислете и правете неща, които ще спомогнат за духовното развитие на децата ви, за развитие на техни добродетели, за прояви на милосърдие и благотворителност. Разговаряйте с жена, която има на какво да ви научи с нейния житейски опит и с познанията и за други светове.

Не отблъсквайте непознати хора, които се опитват да общуват с вас. Всеки нов човек в живота ви идва с определена цел. Не го отхвърляйте, защото не знаете какво Създателя е вложил в едно такова действие.

Наградите, които ще получите от Съдбата могат да бъдат най-различни (както и наказанията, разбира се!). Основно те ще засягат важен документ или договор, развитието на големите планове в живота ви, семейството.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник развитие ще имат ваши приятелски или колегиални отношения. Ще бъде добре да разширите кръга си от познанства с хора отблизо и далеч. Денят носи важни новини, свързани с човек, когото познавате.

Неприятностите ще са вследствие на ваши грешки или некоректни действия.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате благоприятен ден за подготовка и организиране на събитие свързано с близък човек. Днес ще ви зарадват различни новини, които са важни за дома ви. Понеделник ще бъде благоприятен ден за покупка за дома.

Избягвайте задълбочаването на проблеми или неприятности, защото те ще развалят за дълго време настроението ви.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще имате ангажименти свързани с ваши битови проблеми. Финансовите ви дела ще се развият благоприятно, затова не ги отлагайте. Денят носи повече контакти с чужбина или с хора от друга националност.

Използвайте този ден за четене на духовна литература или посещение на специално духовно място.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще имате благоприятен ден за уреждане на материални или битови неща, които са важни за дома ви. Разчитайте предимно на себе си.

Избягвайте да се осланяйте на обещания на други хора. Най-вероятно те ще ви дадат извинение, че са твърде заети, но вие ще знаете, че те са твърде несериозни, за да ги изпълнят. В понеделник ще получите новина, свързана с приход или разход на малка сума пари.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)