Хороскопът за 11-ти април: Ще важат думите „Сладка дума, желязна врата отваря“!

В неделя ще важат думите „Сладка дума, желязна врата отваря“. Това е ден, когато способността да говорите с хората, с които ще контактувате, ще бъде много важна за постигане на реални резултати или за хармония във връзката.

Може да има различни предизвикателства, за да проверите колко добре имате способността да се адаптирате към различни хора, настроения или ситуации. Тези от вас, които имат дипломатически умения, ще се адаптират много бързо към сложните вибрации на този ден. За други свръхчувствителността ще създаде нежелани проблеми, възможни са апатия и песимизъм. Бъдете много внимателни към тези от вас, които много добре знаят, че имат лош темперамент. Може да навредите много на други хора около вас, както и на себе си.

В неделя ще се изисква внимание върху здравето на жена, родена под знака на Водолей, Близнаци или Везни, както и нейното емоционално и психическо състояние. Ако получите предложение или идея от приятели, свързани с работа или финансови въпроси, не бързайте да давате отговор. Дайте си време да помислите. Домашните проблеми в живота на жените до 35-годишна възраст са знак за необходимата промяна в дома.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще бъдете емоционално нестабилни, склонни към тъга или песимизъм, въпреки че нещата се развиват по благоприятен за вас начин. Това може да се дължи отчасти на вашите здравословни проблеми или притеснения за близките. Може да се разстроите от новини, свързани с човек, роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Овен – използвайте благоприятните тенденции от този ден, за да създадете нова романтична връзка, да развиете или подобрите личния си, любовен или интимен живот.

Лъв – денят ще благоприятства срещи и събирания с близки, полезни или важни за вас хора.

Стрелец – много напрежение около вас може да ви създаде проблеми. Намерете начини да се отървете от стреса, който натрупвате в себе си чрез приятни занимания, спорт или хоби. Ще срещнете сериозна съпротива от хора, родени под огнените зодии, когато искате да реализирате вашата идея или желание.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате достатъчно работа в дома си, която да ангажира изцяло вашето внимание. Въпреки нежеланието ви да се обвързвате с някои неща, по-добре поемете отговорност и направете това, което трябва да се направи. Така че изненадващо за вас ще намерите време за любов и приятни занимания.

Телец – пред вас е страхотен ден, за да се покажете и докажете като човек с потенциал. Бъдете активни, рекламирайте се, но не показвайте арогантност или гордост.

Дева – ден, който е трудно да се предвиди, тъй като ще влезе в живота ви с няколко неочаквани преживявания и събития.

Козирог – може да си осигурите продуктивен ден, в който с вашите лични усилия и защита от Съдбата ще можете да постигнете важни резултати.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще се занимавате със сериозна или отговорна работа, независимо с какво ще бъде свързана. Лесно ще възникнат конфликти с колеги, клиенти или други хора във вашето ежедневие. Връзката ви с представители на зодиите Козирог, Дева или Телец, които ще проявят не по-малко инат от вас, ще изисква повече внимание.

Близнаци – вашият враг номер едно ще бъде настроението ви, по-голямата ви чувствителност, неспособността ви да игнорирате негативното влияние на някои хора около вас.

Везни – в неделя бъдете внимателни, внимавайте какво правите, какво обещавате и избягвайте всякакви рискови или прибързани действия.

Водолей – може да ви залее с море от информация, свързана с личния ви, професионален или обществен живот. Не всяка новина ще бъде ценна, вярна или подходяща за вас. Изберете всичко с мъдрост и внимание.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя не се страхувайте да ръководите и да поемате отговорност за важни действия у дома, в семейството или на работа. Ще имате силно желание да постигнете успех, добри резултати и ще получите необходимата подкрепа от съдбата. Това, от което трябва да се пазите, са проявите на нетърпение или ненужно безпокойство.

Рак – чудесен ден за приятни срещи и преживявания с приятели, роднини или любим човек.

Скорпион – основните ви отговорности ще циркулират около семейството ви. Възможно е семейно събиране по важен повод.

Риби – не се натоварвайте с предварителни очаквания за този ден, тъй като ще бъдете обременени с всякакви страхове или притеснения, а не обратното. Това няма да ви бъде полезно!

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)