Хороскопът за 13-ти април: Благоприятни условия за постигане на успехи

Не се ангажирайте със срещи или събирания във вторник вечер. Отделете си време за достатъчно почивка. Ще трябва на всяка цена да издържите на предизвикателствата, които ще възникнат в живота ви.

Във вторник ще ви бъде по-трудно да търсите разрешение и да се справите с различни неприятности или проблеми, които засягат ваше дете или млад родственик. Противоречията с представители на зодиите Рак, Скорпион или Риби ще са много емоционални. Здравословните неразположения, които ще възникнат ще преминат бързо, но не бива да се гледа несериозно на тях.

Вторник ще изиска по-голямо търпение, но и твърдост при дела или ангажименти от материално – имуществен характер. Този ден ще създаде достатъчно благоприятни условия за постигане на успехи, стига вие самите да сте зареден с оптимизъм и надежда за собственото си бъдеще.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате добри и постижими планове за деня. Поради тази причина избягвайте напрежение или безпокойство, които могат да провокират нежелани конфликти. Може да ви зарадва добра новина свързана с пари.

Овен – може да ви натъжи неприятно преживяване или новина свързана с жена от кръга ви роднини или приятели.

Лъв – денят ще бъде специален за девойките и младите жени от този зодиакален знак, които ще трябва да вземат важно решение, да променят нещо важно в живота си.

Стрелец – вниманието ви трябва да бъде насочено предимно към домашните ви и семейни дела. Имате много задачи и много хора ще разчитат на вас.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате сънища свързани с хора от Отвъдното. Запалете свещ или кажете молитва за душата на хора, които вече не са между вас. В семейството ще сте подложени на някакво напрежение, за което може да няма основателна причина, а да е вследствие емоционални състояния на хората около вас.

Телец – във вторник най-важното е да бягате като „дявол от тамян“ от конфликти и противоречия, колкото и да ви е трудно да направите това.

Дева – неочаквани събития и изненади от всякакъв характер могат да очакват мъжете над 35 годишна възраст.

Козирог – не бихте сложили този ден в графата „щастливи дни“, но може да поработите върху някои неща, от които вашето лично щастие зависи.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, старайте се да бъдете в добра физическа форма и не правете неща, които могат да се окажат риск за вашето здраве. В работата ви ще възникне ситуация, чието разрешение ще зависи от вашия професионализъм и умения. Трудно ще разберете смисъла на действията на близък човек, който според вас прави сериозни грешки в живота си.

Близнаци – ще имате благоприятно време за пътуване, за развитие на лични или бизнес отношения с хора отблизо и далеч.

Везни – Новите познанства и контакти няма да са случайни. Особено внимание отделете на тези, които са с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Водолей – този ден ще има някаква специална стойност за младежите и младите мъже от този зодиакален знак. Всичко ще бъде индивидуално, но ще изиска бързина в мислене, решения и действия.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник нека не ви плаши факта, че някои нови неща в живота ви ще започнат своето развитие. Настройте се още в първите часове на деня за нови действия, нови срещи и нови ситуации в живота ви. Всичко, което може да ви донесе стрес или паника ще е вследствие на ваши пропуски или несериозно отношение през последните няколко дни и седмици.

Рак – за вас денят ще има нормално развитие според рутинните ви задачи и задължения. Може да правите планове за следващите дни, но ще предпочетете едно по-бавно развитие на делата си.

Скорпион – Чудесен ден, защото лесно ще възникват идеи, решения, нови идеи. Всичко останало ще зависи от вас самите…

Риби – използвайте този ден за реализиране на идеи и задачи свързани с важни документи, бумащина, формалности и с финансови дела.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)