Хороскопът за 14-ти юни: Научете се да приемате нещата, такива каквито са

Понеделник – начало на една интересна седмица, която може да бъде запомнена с различни странни преживявания, предсказващи сънища, срещи със сродни души и др.

Свързан е с вашето духовно израстване, осъзнаване ролята ви на личност в това ви прераждане, в този свят и на мястото, където сте родени. Не където сте, а където сте родени, като родина, като принадлежност към едно определено общество. Разбира се, това осъзнаване на вашата лична роля, ще зависи и от вашето израстване досега. Дали ще приемете тези думи с усмивка, с насмешка или с разбиране.

Всеки е там, докъдето е стигнал: нито по-напред, нито по-назад. Думите, разговорите и информацията, която ще получите от хора родени под огнени или земни зодиакални знаци ще има своето значение, но само ако сте готови да приемете всичко това.

Не се насилвайте към промени, решения и отговори, които не приемате вътре в себе си. Вие или имате още много да учите или тези срещу вас, не са готови да бъдат учители.

Добрите новини в живота ви по някакъв начин ще бъдат свързани с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. В някои случаи те могат да имат връзка с тяхното здраве, благоприятно лечение или възстановяване след операция.

Не е необходимо да насилвате другите хора или да спорите с тях за да приемат неща, които вие харесвате, които вие искате. Научете се да приемате нещата, такива каквито са. Това е важен урок, който ще се повтаря в живота ви, докато не го научите.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще имате късмет при приключването на недовършени задачи или забавени обещания. Ще имате благоприятен ден за планиране на важни действия или начинания. Запомнете сънищата си и се опитайте да разтълкувате значението и посланията им.

Овен – ще очаквате отговори, изпълнение на обещание, потвърждение на оферта или покана.

Лъв – в дома си ще трябва да свършите важна работа или да проведете ваежен разговор.

Стрелец – добър ден за разговори и действия свързани с ваши финансови дела.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник различни събития ще ви помогнат да изградите по-ясна представа за ситуации, които се развиват в момента. Отношенията ви с роднини ще бъдат важни, но не бива да се стига до налагане на волята или манипулация. Изненадите ще са интересни, защото са предвестник на интересни събития в живота ви през следващите няколко месеца.

Телец – ще имате работа с важен документ или ще ви се наложи да посетите институция, фирма, банка и др.

Дева – благоприятен ден за контакти и постигане на споразумения с хора или институции от други градове или държави.

Козирог – изненадите ще имат значение за вас. Не търсете отговори според собствените си желания. Имайте търпение, за да видите по-ясно бъдещето си.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще имате благоприятен ден за постигане на важни за вас резултати от материален или финансов характер. Някои проблеми в семейството ви от предишния ден, ще могат да намерят компромисен вариант за разрешение. В понеделник избягвайте оферти и възможности за бързи и лесни печалби, ще загубите! Това ще бъде благоприятен ден за любовни или интимни преживявания.

Близнаци – ще ви се изплъзва изпълнението на важни задачи и планове, вероятно поради възникването на нови, непредвидими такива.

Везни – ден за романтични и любовни преживявания за девойките и младите жени.

Водолей – многото работа не бива да ви плаши или стресира. Успеха ще зависи от умението ви да се организирате!

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще се натоварите с повече отговорности, които касаят вашия дом, семейство или работа. Успехите ви ще зависят от умението ви да изграждате и съхранявате разбирателство с хората около вас, като избягвате намеса в чуждите дела. В работата и в любовта от вас ще се изиска много внимателно да говорите и да действате, за да не обидите някого с думи или с необмислени действия. Тези от вас които са допуснали тайни или нечестни действия спрямо брачния си партньор или спрямо роднините си ще се сблъскат с последствията от собствените си действия.

Рак – в понеделник приемайте без резерви информацията, предложенията и всичко, което идва от страна на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Фалшивото и несериозното ще отпадне от само себе си до два – три дни.

Скорпион – жените над 35 годишна възраст са застрашени да вземат решение или да действат необмислено подведени от действията на неискрени или злонамерени хора.

Риби – семейните ви дела ще изискат по-голяма концентрация от ваша страна.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)