Хороскопът за 15 април: Грешка от миналото неочаквано ще проработи във ваша полза

На 15 април от вас ще се изиска да проявите по-голямо разбиране към чувствата и желанията на хора предимно от вашето семейство или от близкото ви обкръжение. Мислете преди да говорите, приспособявайки се към новите ситуации, бъдете дружелюбни към новите хора в живота си или към тези, които поради някаква причина имат лошо настроение.

През този ден голяма част от младите мъже ще имат очаквания за получаване на пари или за добро развитие на финансовите си дела.
Този ден обаче ще натъжи някои от вас с неприятна новина за човек, роден под знака на Телец, Козирог или Дева.
Грешка от миналото ви сега неочаквано ще проработи във ваша полза и ще ви донесе някакви дивиденти.
През този ден може да разговаряте с приятели или роднини относно начало на бизнес или дейност, от която ще може да получите някакви доходи.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, очаквайте събитие, което ще има важно значение за семейството ви. На работното си място ще се сблъскате с нелоялност, опити за прикриване на грешки за ваша сметка и др. Ще ви се наложи дипломатично да излезете от една неприятна ситуация.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, бъдете внимателни и дипломатични в отношенията си с хора, с които ще имате контакт. Това ще бъде благоприятен ден за покупки или за продажби, за подобрения или нововъведения в дома ви и др. Сряда вещае интересни сънища или предчувствия.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда ще имате благоприятен ден за контакти с хора от различни краища на света. Ще имате странни преживявания свързани с хора от Отвъдното. Този ден ще благоприятства новите познанства, които ще ви обогатят с полезна информация.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда бъдете предпазливи в контактите си с човек, който живее в друго населено място, и когото не познавате лично. Мнозина от вас ще се окажат неподготвени за една стресова ситуация или събитие. В сряда за вас ще бъде важно да можете да разчитате на подкрепата на приятели или партньори. Това ще бъде благоприятен ден във финансов план, ако имате подобни ангажименти, но неблагоприятен за изясняване на любовни отношения, за търсене отговори на въпроси, за които знаете, че ще ви разочароват.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)