Хороскопът за 15 ноември: Искат се концентрация и философски поглед към събитията

В понеделник започвате една седмица, която ще се запомни с много работа, с повече отговорности и задължения, но и с повече неприятни новини свързани със здравословното състояние на ваши близки приятели или роднини или група от хора.

Още през първия ден на седмицата, мнозина от вас ще имат важни разговори или ангажименти, свързани с дете или млади хора. В някои случаи събитията ще определят различни дейности или занимания свързани с тях.

Понеделник ще ви изненада с неприятна новина, свързана с човек, когото познавате, или публична личност.

Мъжете над средната възраст трудно ще се справят с напрежението в първия ден на седмицата и това често ще ги прави избухливи и докачливи.

Жените над средна възраст ще имат или по-големи притеснения, страхове за нещо, или ще преминат през  леко неразположение.

Като цяло това е ден, който не благоприятства забавленията, а ще изиска от вас концентрация, практичност в действията, внимание на обществени (публични) места и приемане философски на събитията.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, обърнете специално внимание на новите си контакти и познанства.

Денят вещае важно събитие или ангажимент свързан с човек от друга националност или религия. В понеделник ще имате причина да се зарадвате на събитие или разговор свързан с дете. Това ще бъде благоприятен ден за промени и за вземане на важни решения, чиято реализация ще можете да започнете утре или в началото на следващата седмица.

Избягвайте състояния на паника, защото зад всеки проблем има едно благоприятно и практично решение.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще получите новина, която ще ви изненада приятно. Като цяло понеделник вещае различни непредсказуеми събития, свързани с хора, които живеят в други населени места.

Този ден ще има положително влияние върху развитието на важни за вас професионални или бизнес дела. Денят ще се запомни с преживяване или събитие свързано с мъж от кръга ви роднини.

Следете внимателно новини или информация, която ще получите от хора родени под земните зодиакални знаци.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще започнете седмицата в търсене на разрешение на възникнали вече неприятности.

Ще имате благоприятна възможност за това. В понеделник може да възникне неочаквана възможност за разрешаване на имотен или имуществен проблем. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване или за посрещане на човек, който пристига от друго населено място.

Конфликтите, които евентуално ще възникнат, ще са предимно на емоционална основа. Не търсете конспирация зад неприятностите, с които се сблъсквате днес.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, пред вас е ден, който ще запомните с едно по-голямо натоварване.

Ще сте склонни да действате по неща, от които очаквате реални успехи, печалби или друга изгода. Ще се възползвате от информация, която сте получили преди време. Това ще бъде подходящ ден за възобновяване на контакти с хора родени под въздушните зодиакални знаци.

Този ден ще има своето благоприятно влияние върху бъдещето ви. Не допускайте обаче разпиляване на време, енергия, ресурси и игнориране на нови възможности поради апатия или страх.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 


image0 (9K)