Хороскопът за 15 септември: Стрелецът да внимава с харчовете, за Лъва – приятни изненади

В събота ще разговаряте, ще обменяте идеи или ще имате други ангажименти свързани с имот или вещи, които притежавате.

[ad id=“225664″]

Споровете с опърничави хора, ще са една безсмислена битка с вятърни мелници. Този ден може да ви донесе най-различни приятни преживявания, но те едва ли ще са планирани предварително. Използвайте новите шансове днес, защото те може да бъдат база за бъдещи успехи през следващата седмица. Мнозина ще имат конкретни очаквания свързани с пари.

Овен

Може да се почувствате самотни, изслушвайки доста претенции от любимия си човек. Не са изключени взаимните упреци и привързаност. За художниците, поетите и хумористите този ден е особено плодотворен в творческо отношение.

Това е най-подходящото време за натрупване на пари.

Търговската дейност трябва да върви успешно.

Телец

Не се бойте да признаете на избраника си своите чувства – възможна е взаимност. В семействата на Телците може отново да се възцари мир и съгласие. Не действайте безогледно.

Предоставя ви се възможността спокойно да доведете докрай замисленото. Голяма е вероятността за получаване на възнаграждение.

Близнаци

Звездите ви съветват да се отнасяте предпазливо към новите си познанства. Възможни са домашни грижи, проблеми с децата или възрастните.

Денят е белязан с постигането на успех в различни делови операции. Те няма да са много сложни. Днес не трябва да очаквате голяма печалба.

Рак

Възможно е днес да получите негативна информация за своя избраник. Общата нестабилна обстановка и конфликтната ситуация в семейството искат от вас голям разход на жизнени сили.

Този ден е благоприятен за открития и изобретения. Възможно е да сътворите нещо изключително.

Денят е свързан със загуби и разходи за принудително далечно пътуване.

Лъв

Възможни са приятни известия от любимия човек, които да ви принудят да се вълнувате. Очаквайте приятни изненади от роднините. Възможно е попълването на семейството.

По възможност отложете дейностите, свързани с тежка физическа работа. Вероятно е да получите възнаграждение, подарък или награда.

Дева

Много неща са решени или направени изключително леко. Благоприятно е сключването на брак, осъществяването на замислите и зачеване.

Възможна е съблазън, а развлеченията и удоволствията са предпочетени пред работата.

Днес трябва да оправдаете своето предназначение и авансите, които сте получили.

Везни

Много Везни изпитват почти мистичен страх от съвпадението на някои събития. Общувайте с близките си искрено и открито, бъдете с тях коректни, не преминавайте границата на позволеното, не засягайте „забранените“ теми, тъй като може да им нанесете смъртна обида.

Благодарение на свежите идеи или избора на нова стратегия Везните – бизнесмени могат успешно да проведат деловите си срещи и преговорите и да реализират своите възможности при развитието на нова сфера на дейност.

Скорпион

В този ден може с лека ръка да развалите всичко, което е изградено с много труд. Днес Скорпионите не трябва да взимат присърце житейските проблеми.

Усамотението и мълчанието помагат на Скорпионите да запазят баланса на вътрешната си енергия.

Пренапрежението може да се отрази отрицателно на качеството на работата. Трудно може да се избегнат непланираните разходи поради неотложни пътувания.

Стрелец

Вероятни са праволинейни и нетактични изказвания на Стрелците, за които след това да се срамуват. Не натрапвайте на околните своите възгледи. За да управлявате ситуацията, трябва да оценявате критично постъпките си.

Не трябва да се захващате за неща, които не съответстват на професионалното ви ниво.

Възможни са необмислени разходи и изпадане под влиянието на авантюристи.

Козирог

Денят е белязан с дисхармония и душевен смут. Отстъпчивостта или пренебрегването на собствените слабости може да донесат на влюбените Козирози неприятности.

Влиянието на планетите предизвиква у Козирозите мрачност, мърморене и черна меланхолия. По-добре е да се откажете от нови проекти и сключването на договори.

Заемете изчаквателна позиция. Днес не се занимавайте с финансови операции.

Водолей

Бъдете бдителни и не взимайте никакви необмислени решения, следете какво говорите, иначе може да съжалявате. Това е напрегнат ден по отношение на личния живот.

Той символизира защитата на житейските идеали и принципи.

Благодарение на порядъчността и деловата си активност получавате изгодни предложения.

Риби

Вероятно личният живот на Рибите няма да съответства на представите им за щастие. Възможно е да бъдете терзани от вътрешно безпокойство. От общуването си със стари приятели получавате бодрост и оптимизъм.

Служебната работа изисква от вас максимална концентрация, дисциплина и организираност.

Финансовото ви положение се подобрява до известна степен, но няма да може да се определи като стабилно.


image0 (9K)