Хороскопът за 16 февруари: Промени, пътувания, изпитания на характера!

Вторник – ще усетите движение по важни теми от живота си. Опитайте се бързо да се приспособите към възникналите промени и да извлечете най-доброто от тях за себе си.

Денят е благоприятен за пътувания, но не бъдете разсеяни, особено ако сте зад волана. Това, от което трябва да се пазите е необмислените, прибързани решения и действия. Вторник ще дойде с различни изпитания за вашия характер, търпение и мъдрост в действията ви. Хора от ежедневното ви обкръжение ще ви провокират с различни емоции, което може да предизивика една неприятна ситуация.

Поради по-голямото движение на събитията в живота ви има вероятност по-емоционално и чувствително ще преживеете всеки един момент от ежедневието си. Не игнорирайте думите на човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци, който се опитва да ви даде добър съвет или да ви заинтересува от една идея.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец – ще се сблъскате с опърничавия характер на човек роден под огнен зодиакален знак като вас. Ако се опитате да хитрувате за нещо, ще ви бъде отвърнато със същото. Използването на лъжа или хитрост няма да бъде приятно и може да създаде сериозен проблем. Един разговор ще ви въздейства емоционално, с желание да помогнете някому, но не трябва да прибързвате с решенията или с действията си. Във вторник най-важното за вас ще бъде запазване на стабилност, съхранение от проблеми или размяна на лоши думи и обвинения.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог  – вторник ще бъде успешен ден за вас, особено ако избегнете да създавате напрежение с думи или с действия на хора от семейството си.  Не очаквайте всеки да ви разбира и да ви помага. Бъдете търпеливи и изчакайте развитието на събитията. Някои от изненадите или приятните събития ще бъдат свързани с дете или с по-млади от вас хора.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей – ще имате благоприятно време за ангажиране с финансови дела за семейството, като: плащане на сметки, застраховка, данъци, наем и др. Ще ви зарадва новина свързана с пари или новина, която ви носи важна за работата ви информация. Събития може да имат по-дълъг период на развитие до успешното им приключване. Събиране в дома с приятели ще бъде повече от приятно преживяване за вас.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби – вторник за вас ще бъде ден за хармонизиране на емоциите, които ви влияят през последните няколко дни. Ще имате възможност да получите интуитивни виждания за бъдещето си. Във вторник интересни преживявания ще имат тези от вас, чийто деца живеят в друго населено място. Може да ви притесни здравето на жена, чието заболяване или лечение е все още неясно. Ще възникне сериозна причина за отлагане на едно пътуване.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)