Хороскопът за 18 декември: Не изразявайте категорично мнението си

Не се стремете да бъдете на първите редици на събитията, да водите или да бъдете забелязани. Ще бъде по-добре да останете на заден план, да наблюдавате и да черпите информация от различни източници.

Много трудно се отсява сега истината от фалшивите новини, затова избягвайте да вземате категорично мнение или да спорите по въпроси, които не са от вашата компетенция. Петък ще бъде благоприятен ден за покупки за дома, които ще са важни за почивните дни или за празниците, които започват от следващата седмица.

Изчистете задачи, свързани с ремонти или подобрения в дома си и не ги оставяйте за последния момент. Ако пътувате днес по работа или работата ви е свързана с пътуване, транспорт, комуникации – то е вероятно да възникнат неочаквани притеснения или спънки.

Във финансовите си дела проявете разум и максимално внимание. Възможни са кражби, загуби, погрешни действия или решения. Денят ще бъде запомнен от мнозина от вас с неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

Жените над средна възраст да не вземат решения, водени от горчивия си опит от миналото. Той може да ви бъде в помощ, но всяка ситуация е различна.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще получите важна информация, писмо или пратка. В петък ще се фокусирате повече върху домашните си дела. Ще имате разговор или ангажимент жена, с която ще обсъждате последните събития в живота на хора от семейството ви.

Това ще бъде благоприятен ден за срещи с хора, с които имате общи интереси и цели. Мъжете нека отделят повече внимание на деца и млади родственици, които днес ще имат нужда от внимание.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, петък ще бъде неблагоприятен ден за пътуване или ще ви се наложи да преодолеете различни затруднения докато пътувате. Кратките пътища ще бъдат по-благоприятни за осъществяване, отколкото далечните.

Възможни са малки приходи в личния ви бюджет. В личния ви живот ще имате своите малки емоционални преживявания. Конкретно събитие, което ще се случи днес ще ви провокира към размисли за нещата от живота и равносметка на ваши собствени действия и дела.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще имате ангажимент от финансов характер. Това ще бъде благоприятен ден за вземане на важни решения свързани с пари. Използвайте този ден за уреждане на битови или имотни проблеми и неприятности.

Домашните ви дела трябва да бъдат ваш приоритет, тъй като отлагането им за поднеделник може да предизвика допълнителни проблеми и усложнения.

Младите жени ще имат благоприятен ден за разговори с романтичния си партньор, за любовни преживявания или за създаване на нова романтична връзка.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, за вас петък ще бъде ден, в който ще бъде хубаво да дадете приоритет на социалния си живот и на контактите си с важни за вас хора. Ще преживеете важно събитие с роднина или с приятел.

Денят носи новини или подготовка за важно семейно събитие, годеж или сватба. В петък ще можете да направите много добри дела за семейството си. Насочете енергията си натам и създавайте радост и настроение!

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 

 


image0 (9K)