Хороскопът за 18-ти март: Бъдете предпазливи с чувствата и емоциите!

В четвъртък ще имате възможност да постигнете важни резултати в дейности, в които влагате умения, чувства, неща с които обичате да се занимавате, които са ваше призвание.

В много отношения ще можете да разчитате на изградения си авторитет, но и да търпите последствия, ако по някакъв начин сте се злепоставили вече. Интуитивно трябва да търсите, намирате и съхранявате равновесие в живота си. Преценявайте реално всяка една ситуация и възможност. Ако имате колебание за правилността на пътя, който сте си избрали, сами си дайте кураж, и не чакайте другите да ви окуражават. Вие познавате себе си най-добре!

Четвъртък ще ви донесе повече напрежение при изпълнение на ежедневните ви задачи, но това ще бъде поради ограниченията или по-малките възможности, които сте имали в сряда. През този ден не се разсейвате с различни хора или с повече задачи, за които няма да имате достатъчно време. В емоционален план бъдете предпазливи с чувствата и емоциите си, като не трябва да позволявате те да контролират вашите решения и действия. Ден, в който трябва да реализирате пропуснати възможности, да финализирате ангажименти, които имат начало от предишната седмица.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ще сте подвластни на променливо настроение, за което може да имате конкретна причина, но може да е вследствие на безсънна нощ. Отделете време за различни домашни дела, чието изпълнение в края на деня ще ви направи горди и доволни от самите себе си. Това е ден, който ще има важно значение в живота ви, независимо дали осъзнавате това. Овен – ще имате силен ден, ще имате късмет, дано имате воля и амбиция да постигнете важни за вас успехи. Лъв – ще имате повече работа, но пък сега е време да докажете способностите и уменията си. Стрелец – твърде много мислите, планирате, а реалните резултати са далеч от това, което трябва да свършите.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ще се опитате да прегледате личните си вещи и гардероб. Да се освободите от тези неща, от които нямате нужда. Не бързайте да ги изхвърляте на боклука, а помислете на кого биха били полезни, или по какъв начин е възможно да се удължи техния живот. През този ден ще ви бъде приятно да разговаряте или да се срещате с различни хора. Възможно е възможно да възникне спор, който впоследствие да остави някаква горчивина у вас. Телец – ще бъде добре да се срещнете с приятни или полезни за вас хора. Дева – това ще бъде благоприятен ден за работа с документи, договор, посещение в банкова или данъчна институция и др. Козирог – силен ден стига да знаете какво искате и имате реална идея как да го постигнете.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде много хубав ден за вас, ако сте заредени с достатъчно енергия, оптимизъм и готовност да действате на бързи обороти. Този ден ще изисква от вас бързи решения и бързи действия, но избягвайте рискови ситуации. Ще вземете важно решение, което може да има връзка с близък човек. Близнаци – няма да успеете да постигнете много, но ще имате възможност да приключите с вече започнати задачи. Везни – ще имате много разговори или контакти с приятели отблизо или отдалеч. Водолей – трудно ще избегнете един конфликт, но мислете за последствията от него.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, четвъртък ще бъде важен ден за търсене на разбирателство по спорни въпроси, които имате в семейството или на работното си място. Този ден ще се запомни с различни промени. За вас ще бъде важно да ги приемете такива, каквито са. Не допускайте паника, само защото някое събитие или новина ще успее да ви изненада. Рак – бъдете внимателни със здравословните си неразположения. Осигурете си повече време за почивка. Скорпион – ще запомните този ден със събитие свързано с жена, която познавате. Риби – предстои ви промяна, чиято подготовка ще започне или ще получите важна информация свързана с това събитие.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)