Хороскопът за 2 август: Покажете, че можете да се радвате на живота!

Неделя може да бъде един прекрасен ден ако успеете да излъчвате от себе си позтивизъм и оптимизъм. Вашето влияние върху другите хора трябва да бъде именно такова. Да покажете своя вътрешен растеж, докъде сте стигнали и дали въобще сте направили някакъв прогрес.

В неделя ще бъде важно да се срещате с повече хора, да обменяте разнообразна информация, без да налагате своето мнение или виждане за даден проблем или ситуация.

Покажете, че можете да се радвате на живота, а вероятно ще имате поводи за това. В неделя са вероятни емоционални преживявания, свързани с деца или млади хора.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще сте по-емоционални и чувствителни. Чувствителността ви може да ви направи по-добри, но у някои у вас може да провокира докачливост и обидчивост.

В неделя ще имате повече разговори или срещи с хора от кръга си роднини или приятели. Хубавите новини, събития или късмет ще дойдат чрез хората около вас. Има вероятност да възникне повод да купите цветя или подарък на жена.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя избягвайте да се ангажирате с важни планове и ангажименти. Бъдете предпазливи в обещания, които ще дадете на приятели или роднини. Възможни са здравословни неразположения или липса на достатъчно енергия за сериозна работа.

Любовният или професионалният живот на близък човек ще бъде повод за разговори. Някои от вас ще успеят да се зарадват на добре свършена работа, която е ангажирала вниманието им през последните седмици или месеци.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя не се натоварвайте с важни или отговорни дела. Всеки ще премине през моменти на размисъл свързан с преживени напоследък изпитания, затруднения.

Ще търсите изход или нови идеи за разрешаване или стабилизиране на финансите си. Среща или разговор с приятели или с роднини може да ви натъжи или разочарова. Конфликт с мъж ще ви изнерви много, защото трудно ще докажете своята теза.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще бъде важно да се опитате да погледнете честно и открито на своите недостатъци и грешки. Опитайте се да промените преди всичко себе си, за да промените и останалите неща в живота си, които създават дискомфорт на вас и на хората окооло вас.

Мнозина ще се зарадват на неочакван шанс или късмет. Пазете обаче парите си и личните си документи от загуба или забравяне на различни места.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

 


image0 (9K)