Хороскопът за 2-ри май: Какво очаква всяка зодия на Великден?

Отпуснете се, забавлявайте се, срещайте се с приятели и като цяло, радвайте се на живота по най-добрия начин. Денят е добър за зачеване или раждане на дете, за създаване на нови приятели, за пътуване из страната, в която живеете, споделя ЗАРАТА.

Избягвайте да се оплаквате, без значение какви проблеми имате, и не допускайте безпокойство в душата си. Имайте вяра в собствената си съдба. Дребнавостта в дома или професионалните взаимоотношения нито ще ви направи по-добри, нито по-популярни. Не е необходимо да преувеличавате проблемите или успехите си. Който има очи, вижда, кой има душа, чувства …

Проявите на ревност, които дори могат да стигнат до домашно насилие, могат да имат много негативно въздействие. Лицемерието, където има такова, ще отблъсне хората и в някои случаи може да предизвика оправдани прояви на гняв.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя ще ви е трудно да работите и да изпълнявате ангажиментите си. Ще бъдете в конфликт или ще критикувате исканията или очакванията на други хора. Подобни настроения ще ви затруднят комуникацията и лесно ще провокират противоречия и напрежение у дома или на работното място. Ще сте склонни да виждате проблеми там, където те не съществуват, и да създавате някакви мрачни очаквания и настроения за себе си. Обърнете внимание на основната положителна тенденция за деня и се научете да се радвате на живота такъв, какъвто е. Винаги има и по-лошо, нали?

Овен – независимо дали го осъзнавате или не, пред вас е важен ден. Използвайте го за стабилизиране, стартиране или разработване на важни за вас случаи.

Лъв – бъдете внимателни при работа с електрически уреди, при използване на оборудване, шофиране и други рискови действия.

Стрелец – ще общувате повече със собствените си мисли, отколкото с другите. Това ли е най-доброто от вас?

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще се окажете сгодени с много хора по различни причини. Ще имате повече разговори или ангажименти с хора от вашето семейство, разговори или срещи с приятели, контакти с непознати или важни за вас срещи.

Телец – неделя носи много работа за вас, но резултатите определено ще ви зарадват.

Дева – благоприятен ден за срещи и събирания, ако ситуацията в страната, в която живеете, го позволява.

Козирог – ще имате за какво да се радвате. Но на кого дължите това?

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни, Водолей, в неделя ще имате възможност да си починете и да използвате деня за различни забавления. Ще бъдете в настроение за приятни, романтични или интимни преживявания и се надявам да получите подобни емоции от партньора си. Можете да вземете важни решения, тъй като ще имате повече яснота относно някои събития през следващата седмица. Възможни са неочаквани събития, които ще ви донесат успех или печалба.

Близнаци – Неделята ще бъде активен ден чрез приятелства или семейни връзки. Ще трябва да прекарвате повече време с други хора, отколкото със себе си.

Везни – Вашите притеснения може да са оправдани, но вероятно ще ви отведат в грешната посока. Говорете по тези теми с хора, които имат по-позитивна представа за живота. Това ще ви помогне много.

Водолей – добър ден за пътуване, особено ако е свързан с развлечения, с посещение на интересно място.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя можете да проведете откровен разговор по важни за вас въпроси и вашия личен комфорт. Няма да сте много физически активни, но ако имате конкретни ангажименти, които трябва да изпълните, вложете цялото си старание и не бъркайте нещата. В неделя може би напразно планирате да купите подарък или друго действие, свързано с важно събитие. Появата на нови обстоятелства ще промени тази ситуация.

Рак – денят ще бъде много важен за мъжете над 35 години!

Скорпион – съсредоточете се върху това, което трябва да направите за дома си и хората, с които живеете.

Риби – мързеливи, или няма да сте в най-добрата си физическа форма. Безсънна нощ, повече проблеми или страхове в главата ви, безпокойство за бъдещето ви?

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)