Хороскопът за 20 декември: Вложете най-вече любов в делата и в отношенията си

Неделя ще бъде благоприятен ден за приключване на някои бавно развиващи се ваши дела, с които сте били ангажирани през седмицата. Вероятно ще имате повече време за тяхното реализиране, за да може в понеделник да започнете на чисто и с повече свобода в действията си, без ограничения.

В деня преди зимното слънцестоене, вложете преди всичко любов в делата и в отношенията си. Не гонете резултати, които са важни за вас, а такива, които са важни за бъдещето. Това е специален ден, момент преди прехода от едно ниво на развитие на друго.

Хубавите неща в живота ви ще продължат своето развитие, но безперспективните през следващите дни до края на годината ще отпаднат от само себе си.

Не мислете егоистично само за своята полза от едно или друго действие. Научете се да гледате глобално на събитията, които преживявате в момента.

Конфликт с човек от кръга ви приятели ще премине бъзро, затова избягвайте обидите или грубите думи.

Това ще бъде благоприятен ден за любовните ви отношения, особено ако те са поставени на база искреност, разум и общи цели. Някои от вас ще се заардват на неочаквана придобивка в дома си.

Жените над средна възраст ще имат по-голяма яснота как да приключат с един неприятен проблем или сложни отношения.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя ще ви се наложи да се ангажирате с неприятно задължение или проблем. Много от събитията днес ще имат връзка с пътуване или с хора от различни градове, села и държави.

Ще ви се наложи да излушате съветите на жена или ще получите друга полезна информация от нея. Пазете личните си вещи на обществени места, има опасност от загуба поради разсеяност или друга причина.

В неделя ще обсъждате някои гостувания или събирания, които ще планирате за тази или следващата седмица.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя ще направите разходи, които може погрешно да прецените, че са важни.

Разочарованието от прибързаните ви действия, може да повлияе на настроението ви. Това ще бъде благоприятен ден за срещи и разговори свързани с работа или с бъдещи планове. Очаквайте новина, която ще бъде причина за промени графика ви за следващата седмица.

Избягвайте да се обвързвате с обещания или договорености, които имат връзка с пари.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще проведете важни разговори с хора от семейството си. Това ще бъде благоприятен ден за срещи и разговори с роднини, независимо дали живеят с вас или са някъде надалеч.

Някои от вас ще се зарадват на неочаквани пари. Здравословен проблем на роднина или приятел ще продължи да създава безпокойство.

Не е изключено ваш стар здравословен проблем отново да ви създаде някакъв дискомфорт.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще имате благоприятно време да започнете планиране на задачите си за следващата седмица.

Избягвайте натоварване с физическа работа. В здравословен план трябва да бъдете предпазливи, а ако възникне здравословно неразположение да му отделите нужното внимание. Опитите на жена да ви подведе с невярна информацияили да ви заблуди с някакво обещание ще се окажат неуспешни.

Пътуванията по семейни причини ще създадат някакъв емоционален дискомфорт. Конфликтите ще ви натоварят повече отколкото очаквате.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)