Хороскопът за 20 февруари: Приятни срещи, развлечения и хармония в любовта!

Събота – останете за малко сами и си направете равносметка. Доволни ли сте от свършената работа през седмицата, дали сте пропуснали някакви възможности или сте пропиляли напразно ценно за вас време.

Може да направите баланс на постигнати цели и задачи, и да започнете да правите планове за  следващата седмица. Няма нужда от конфликти с други хора. Ако сте недоволни, конфликта трябва да бъде с вас самите.

В събота голяма част от делата ви ще завият от участието на жени в тях. Те могат да ви бъдат в помощ, но могат да ви създадат и затруднения. Всичко ще зависи от конкретната ситуация или личност.

Това ще бъде благоприятен ден за лечение и възстановяване след здравословно неразположение. Отделете част от деня си за приятни срещи и развлечения. Любовният ви живот също може да бъде интересен, ако преди всичко сте в хармония със самите себе си.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец – склонни сте да изпадате лесно в паника, страх или безпокойство за бъдещето си. През този ден мнозина ще преживеят моменти на депресия, меланхолия или мързел. Аз бих ви посъветвала да насочите вниманието си към генералната тенденция на деня и да отстраните от себе си тези негативни влияния, които посочих по-горе във вашата прогноза. Действията на роднина или приятел могат да ви натъжат или разплачат, а не бива. Те ще рефлектират върху самата личност и върху неговата, нейната съдба и карма. Пазете се от всякакви форми на измама или злонамереност в действия против вас или семейството ви.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог – ще имате благоприятен ден за работа (независимо, че е събота), затова добре организирайте делата си. Вложете цялата си енергия в изпълнение на предварително направените планове. Възможно е да възникнат неочаквани допълнителни ангажименти. Ще ви зарадват новини свързани с пари или с възникването на благоприятни възможности за допълнителни доходи. Това е ден, в който събитията ще имат понякога неочаквано развитие, но в никой случай няма да бъдат във ваша вреда. Не чакайте късмета сам да дойде при вас, но го търсете и изпозлвайте – с разум и светлина в мисли и в действия.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей – ще ви изненадат поведението или думите на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Новите познанства и контакти с хора от близо и далеч ще ви бъдат интересни, но определено ще искате да имате някаква полза от тях, да научите нещо ново и тогава да прецените дали има смисъл да влагате ресурси в тях. Ще имате ангажимент или важен за вас разговор с жена свързан с реализацията на ваша идея или проект. Възможни са леки, краткотрайни здравословни неразположения.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби – в събота ще ви бъде трудно да планирате и организирате правилно задачите си. Вероятно тяхното изпълнение ще зависи от решенията и действията и на други хора. От вас ще се изиска търпение и толерантност към настроението и капризите на хората около вас. В събота може да възникне неприятен конфликт свързан с битов проблем, който все още не е разрешен. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора от различни разстояния, ако отношенията ви с тях са на семейна или романтична основа. Всяко събитие ще има собствено развитие, но главната тенденция на тяхното развитие определено ще бъде добра за вас.


image0 (9K)