Крими новини

Хороскопът за 22 март: С дипломатичност и благост можете да постигнете много

В неделя се опитайте да зачитате мнението и волята на хората около вас и не създавайте излишно напрежение в дома или в средата, в която живеете.

Можете да постигнете много чрез дипломатичност и благост в думи и действия. Прекалената чувствителност може да ви направи колебливи при вземане на решения или при изпълнение на някои важни задачи, което ще ви създаде допълнителни проблеми.

Възможно е да ви притеснят неблагоприятни новини свързани с вашата работа или бизнес. Решение на ръководството или на държавни институции могат също да бъдат причини за промени във вашите планове или начин на живот.

Повече изненади в ежедневието си днес ще имат младите хора, но доколко те ще бъдат приятни или не, ще е строго индивидуално. Финансовите ви дела ще са в застой или по-скоро ще ви носят притеснение и несигурност.

Ще ви се наложи да отложите една предварително уговорена среща, но това не вещае някакви проблеми.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя ще имате възможности да реализирате някои ваши важни идеи. Ще имате контакти с хора, с които ще обсъждате различни обществени и политически събития.

Ще ви развълнува новина свързана с човек, когото познавате.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя ще следите с интерес развитието на неочаквани събития.

Ще преживеете изненади свързани с хора, които познавате. Това ще бъде ден, в който ще трябва да се вземат решения или да се обсъдят идеи за следващата седмица.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще преживеете неочаквани събития,  свързани с жена. В неделя не правете планове за новата седмица, а се опитайте да приключите недовършени задачи (ако е възможно).

Предстоят непредвидени събития, които ще променят развитието на ваши планове и ангажименти.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя може да имате желание да разговаряте с приятели по проблеми, които създават напрежение в ежедневния ви начин на живот.

Може да преживеете притеснение свързано с ваше очакване за пътуване, или с хора, които живеят в друг град или държава. Това ще бъде благоприятен ден за разговори с хора, с които планирате ангажименти или бизнес дела в близко бъдеще.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Recent Posts

Теменужка Петкова: Не сме готови да освободим цената на тока за бита

Нямаме данни колко са енергийно бедните...

41 минути ago

България и Турция продължават дебата по споразумението за „Боташ“

Около това се обединиха двама министри...

42 минути ago

Патрулка се блъсна във Велико Търново

Не са ясни причините...

48 минути ago

Приключи делото за попечителство на Бритни Спиъс

Двамата са постигнали споразумение...

50 минути ago

Светлана Каменова е европейска шампионка по бокс

  Страхотна Светлана Каменова стъпи на върха на Европа, научи ЗАРАТА от БФ Бокс.  …

един час ago
image0 (9K)