Любопитно

Хороскопът за 23-август: Навлизате в емоционално време!

Понеделник – навлизате в емоционално време, в което по -чувствителните от вас ще срещнат трудности в общуването с други хора и при изпълнението на по -сериозни и отговорни задачи.

Като цяло понеделник носи възможности за напредък във вашите дела и ще ви даде възможност да хармонизирате важни лични отношения. Лично вие ще имате причини да се радвате, стига да не сте „вдигнали високо летвата на очакванията си“.

Това ще бъде благоприятен ден за развитието на вашите материални и имуществени дела и интереси. Вашето здраве ще бъде повлияно от емоционалната ви нестабилност и стреса, който позволявате да контролирате живота си.

Това ще бъде важен ден за участниците в съдебни или съдебни дела. Вероятни са разговори по сериозни теми, свързани с вашата кариера, бизнес или бъдеще. Представители на Козирог, Телец или Дева ще ви създадат временно напрежение през този ден със своите коментари, решения или действия.

Вашите приятелски отношения с хора, родени под огнените зодии, ще имат добро развитие. Денят може да бъде запомнен с важен разговор, среща или събитие, свързано с роднина или партньор.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, добре е да се съсредоточите върху най -важните за вас неща. Конфликтите и споровете ще бъдат безсмислени, плод на емоции, над които сте загубили контрол. Последиците обаче могат да бъдат доста неприятни. Започнете да планирате и контролирате добре своя бюджет от началото на седмицата. Денят носи интересни и полезни новини за вас от други градове и села.

За родените под знака на Овен или с такъв асцендент понеделник не носи забележими събития. Фокусирането върху вече поетите ангажименти и задачи ще бъде най -доброто за вас този ден.

Родените под знака на Лъв или с такъв изгряващ знак ще търсят разумно и практично решение на проблеми, които не са сложни, но са деликатни и изискват компромис.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще имате финансови или имуществени ангажименти. Ще бъде важно да можете да правите компромиси във взаимоотношенията си с други хора. В понеделник не бързайте, а помислете внимателно за думи и действия. Любовта ви ще изисква открит разговор. Ще бъде важно да се избягват всякакви трикове, задкулисни действия и лицемерие. 

За родените под знака на Телец и родените с такъв изгряващ знак денят носи добро развитие на финансовите дела, получаване на пари или неочаквана печалба. 

За Дева и родените с такъв асцендент понеделник ще ви помогне да реализирате плановете и задачите, които сте планирали за уикенда. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник може да сте разочаровани от резултатите, които ще постигнете при среща или разговор. Може да очаквате хората да идват при вас с определена цел. Във вашето семейство ще има напрежение, свързано с пари или някакъв документ. Някои от вас ще изпитат неприятна новина или събитие, свързано с роднина, приятел или съсед. Ден със събития, в който ще бъде важно да останете спокойни и силни в Духа. 

Родените под знака на Близнаци или с такъв изгряващ знак ще имат известно просветление, вдъхновение, неочаквано добра идея, която все пак ще донесе някаква полза или успех в живота. 

За Везните и хората с такъв асцендент денят ще бъде запомнен с важен разговор, решение или събитие, свързано с жена. Ще имате емоции около дете или човек, по -млад от вас. 

За Водолей и за тези, които имат такъв асцендент, понеделник носи много работа и много задачи, с кратко време за изпълнение. Във вашето семейство ще възникне неочакван ангажимент или ситуация.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще трябва да коригирате плановете и действията си, за да подобрите личните си качества и умения. Предстои ви седмица, в която трябва да се съсредоточите върху вътрешния си растеж. Днешните новини в повечето случаи ще бъдат свързани с по -млади хора, бременност или раждане на дете и т. Н. Ако решите да се върнете към минали преживявания или към хора от миналото си, това ще ви донесе не само носталгия, но и тъга, болка, усещане за необратима загуба и др.

 За родените под знака на Рак и с такъв асцендент денят носи напрежение в личните отношения, където лесно може да възникне конфликт. 

Ще бъде трудно за Скорпиона и хората с такъв изгряващ знак да приемат неприятни новини, свързани с човек, когото познават. 

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Румяна Иванова

Аз мога

Share
Published by
Румяна Иванова
Tags: зодии

Recent Posts

Звездата ни в планинското колоездене пострада в катастрофа

Изабела Янкова е с травми по ръцете...

11 минути ago

Тази година доброволците преброиха 6240 врабчета

Домашните врабчета са най-много - 5178...

41 минути ago

Тейлър Суифт била „функциониращ алкохолик“ – има ли такова понятие?

Възможно ли е това да не се отрази на живота му?...

51 минути ago

5 трика за прогонване на мухи от дома

Мухите разнасят зарази и бактерии...

54 минути ago

Изпращаме април – най-топъл за последните осем години

Рекордните за месеца 34,7 градуса са измерени в Русе...

един час ago

Биха 14-годишен в двора на селско училище

Нападението е станало в хасковското село Узунджово...

един час ago
image0 (9K)