Хороскопът за 25 януари: Не допускайте неприятности в дома си

Тази седмица като цяло ще има едно по-бавно развитие и това ще се усети още в понеделник. Ще ви се наложи да се справяте с повече формалности, да разговаряте и убеждавате повече хора.

Понякога ще се налага да забавяте не само темпото, но и да отлагате някои задачи. Въпреки бавното развитие на някои събития, то градивността в делата ви ще е осезаема и най-важното, което трябва да постигнете.

Неприятностите в дома ви ще са свързани с малки недоразумения или битови неуредици, затова тяхното задълбочаване е нежелателно. Ако умеете да бъдете реалисти относно сегашната обстановка там, където живеете, може да постигнете някои добри резултати в задачи свързани с документи.

Възможно е да се възползвате максимално от нови възможности, които живота ще ви даде. Но подчертавам отново, съобразявайте се с реалността. Някои от вас ще бъдат изненадани в първия ден на седмицата от неочакван подарък или придобивка.

Мъжете над 35 годишна възраст ще трябва да дадат приоритет на семейните си задачи и задължения. Мислете какво сте пропуснали и какво бихте искали да направите, защото днес ще имате възможност за подобна изява.

Жените над 35 годишна възраст ще трябва да са много предпазливи, да избягват нови начинания или занимания с дейности, за които нямат опит и познания.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, използвайте благоприятните тенденции в понеделник да разчистите свои неприятности или недоразумения, да хармонизирате отношенията си с хора, с които имате конфликти или противоречия.

През този ден може да планирате смело своето бъдеще, но единствено на база упорит труд, амбиция и да не прекъсвате връзката си с реалността. Изненадите могат да дойдат единствено, ако допуснете някакви илюзии или нечестност в действията си.

Могат да ви натоварят емоционално събития свързани с някакви аварии или инциденти.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще се опитвате да следвате предварителните си планове за деня. Очакванията ви ще претърпят промени, като отлагане на някой ангажимент за утре или за някой от следващите дни.

Финансовите ви дела трябва да са подложени на по сериозен контрол от ваша страна и да се избягват рискове. Понеделник не вещае получаване на пари, но винаги са възможни изненади.

Здравето на дете или на млад човек от близкото ви обкръжение може да бъде грижа за някои от вас.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще преживеете приятни моменти в личния си живот или такива, които ще имат връзка с вашите приятелски отношения. Това ще бъде благоприятен ден за нови познанства, за романтични срещи и други интересни лични преживявания.

Приятелските ви отношения с хора отблизо и далеч ще ви донесат някаква полза, удовлетворение или ще спомогнат за развитието на вашите ежедневни планове.

Събития, свързани с живота на момче или млад мъж роден под знака на Козирог, Телец или Дева, могат да ангажират вниманието и ресурсите ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще имате важен разговор свързан с неприятности, които са възникнали вече, и които правят труден личния ви живот.

Този ден няма да бъде благоприятен за вземане на важни решения или обещания. В понеделник мнозина ще бъдат неприятно изненадани от новина свързана с човек, който ще пътува, или който живее в друго населено място.

Младите жени ще имат благоприятен ден за различни срещи и събирания.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 

 

 


image0 (9K)