Хороскопът за 26 май: Пазете се от недоразумения в обкръжението си

Във вторник ще бъдете натоварени с повече задачи в работата си. Отминавате период на застой или по-голям стрес, но на хоризонта идват други сложни и трудни времена. Здравето на близък човек или приятел ще създаде проблеми и ще изиска сериозно лечение.

Вашето участие (намеса) може да бъде като грижа, морална или финансова помощ и др. Контактите ви с представители на различни институции могат да бъдат съпроводени с недоразумения, липса на професионална комуникация и маниери.

В любовта, ако имате партньор, който живее на разстояние от вас, ще сте склонни да си създавате съмнения и подозрения относно неговата или нейната лоялност. Може да имате основание за това, но не прибързвайте с изводите си.

Във вторник ще обсъждате новини или промени в живота на млад мъж. Мъжете до 35 годишна възраст ще преживеят силни емоции свързани с новина или документ свързан с дома или със семейството им.

Този ден вещае важно събитие свързано с бебе или с дете, което може да е родено под знака на Телец, Дева или Козирог (или да има такъв асцедент).

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, за вас вторник ще бъде ангажиран ден с различни неотложни задачи и отговорности. Това ще бъде благоприятно време за различни срещи и разговори с хора отблизо и далеч.

Като цяло може да очаквате развитието на интересни събития. Обстоятелствата днес ще бъдат по-благоприятни за развитие и приключване на важни задачи, затова добре планирайте времето и приоритетите си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще сте емоционално нестабилни и ще бъдете много чувствителни и нетърпеливи. През този ден разпиляването на време и енергия няма да е във ваша полза.

Денят ще благоприятства планове и действия свързани с пътуване или работа с хора от други градове и села. Финансовите ви дела (ако сте ангажирани с такива) ще имат благоприятно развитие.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще възникне напрежение свързано с различни неочаквани събития. Сънищата ви ще са неспокойни и мнозина ще се оплакват от безсъние. Ще имате разговори с приятели, за които ще бъде важно да споделят свои преживявания.

Възможно е да искат съвет или друга някаква услуга. Това ще бъде благоприятен ден за ангажиране с имуществени дела, за ремонти или подобрения в дома ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби във вторник ще се натоварите с роднински проблеми или отношения. Ще бъде важно да се съхраните стабилни и да не позволите нежелано развитие на конкретните ситуации.

Ще ви натъжи новина, която ще засяга човек, когото познавате. Могат да ви изненадат неочаквани пари или неочаквани новини свързани с финансовите ви интереси.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)