Хороскопът за 28-ми август: Какво очаква всяка зодия?

Възползвайте се от разнообразието, което събота ви носи и си създайте комфорт, който да ви помогне да заредите батериите си за следващата седмица. Идете извън дома си, срещнете се сприятели или с роднини, но с такива, с които ще ви бъде приятно да общувате.

Не правете неща по задължение, а за удоволствие. За тези от вас, за които събота е работен ден, предстоят контакти с нови хора или по-сериозно общуване с представители на Козирог, Телец или Дева.

Здравето на момичетата или на младите жени ще изиска внимание, за това не е добре да се прекалява с неща, които могат да ви създадат неразположение, както и се съобразявайте с епидемиологичната обстановка в страната, където живеете.

Като цяло много неща може да направите, но те по-скоро ще са по линия на комуникацията ви с различни хора, обсъждане на различни бизнеси, имуществени или обществени дела. Възможно е да направите избор на подарък за човек роден под воден или въздушен зодиакален знак, който дори да няма повод ще се зарадва на вашето внимание. Не се опитвайте да контролирате други хора или събития и помнете, че приятелските срещи ще ви заредят с енергия и настроение.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате различни притеснения свързани с пътуване, което ви предстои в близко бъдеще. В семейството са възможни спорове и неприятни конфликти свързани с нечии грешки през седмицата, които ще преживеете емоционално. Избягвайте неискрени отношения с приятели или с роднини. Финансовите ви дела се развиват по най-добрия начин, особено ако са свързани с някакви документи.

За Овен денят ще изиска много търпение и разбиране позицията или желанията на хората около тях.

За Лъв денят ще благоприятства пътуване с цел отдих, развлечение или посещение в дома на родители, приятели.

За Стрелец събота ще изиска отново фокусиране върху домашните и семейни дела. Ще има динамика в ежедневието ви и ще бъде добре да похарчите малко пари за удоволствия, за да си създадете някакво настроение.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще ви се наложи да направите компромиси в отношенията си с хората, с които ви предстои да имате контакт. Новите познанства ще ви накарат да се почувствате специални или ще ви дадат надежда за хубави преживявания в бъдеще. В събота много неща ще зависят от вашите собствени действия и решения. Прекарайте част от деня си навън с приятели или сред природата. Някои новини ще успеят да ви изненадат.

За Телец денят носи реализиране на предварително съставена програма за деня.

За Дева е възможна неочаквана ситуация свързана с новина, която носи някаква промяна в живота.

За Козирог събота ще бъде благоприятен ден за лични контакти и срещи.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота мнозина ще се зарадват на новина, която ще бъде важна за семейството или за някой от кръга ви роднини. Неприятностите с дете или с млади хора около вас няма да са нови, но могат нежелателно да се задълбочат. Събота ще бъде важен и успешен ден за вашата работа или бизнес. Разговори или решения свързани с наследство или с наследствен имот. Изненади няма да липсват и през този ден, но някои от тях няма да са приятни.

За Близнаци събота ще бъде ден за любов и за приятни преживявания.

За Везни денят носи необходимост от по-сериозен разговор с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец или с такъв изгряващ знак.

За Водолей има опасност от нежелани конфликти с жена или с жени.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в с събота се стремете да правите приятни неща и да комуникирате с приятни, положително настроени хора. Избягвайте хора с мрачни настроения, злопаметни, отмъстителни или избухливи. Те могат да помрачат не само деня ви, но и да предизвикат неприятни ситуации, включително различни форми на насилие. Опитайте се да разговаряте открито с човек от дома си по проблеми, които смятате, че той или тя прикриват поради друга някаква причина. Може да планирате разумно финансовите си дела за следващата седмица.

За Рак събота носи приятни преживявания и успехи.

За Скорпион през този ден ще бъде важно да се отдели повече внимание на семейството.

За Риби една илюзия може да ви коства неприятно разочарование, особено ако е свързана с човек, когото познавате.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа


image0 (9K)