Любопитно

Хороскопът за 3 юли 2018 – не бъдете тъжни и несигурни!

Вторник е ден, в който  сте склонни да развивате нови контакти и да им дадете шанс да прераснат в приятелства.

[ad id=“225664″]

Днешният ден ще ви засипе с най-различна полезна и интересна информация свързана с хора от роднинския кръг, така и от други сфери от живота.

Днес не  бъдете тъжни или несигури само защото някой не внимава какво приказва или не е обмислил действията си, които ви вредят.

Овен

Денят не е подходящ за твърде активна комуникация, за пътувания и за срещи. Трябва да избягвате споровете. Можете да пътувате или да приемете предложение за задгранична командировка. Някои факти ще ви удивят, а други ще предизвикат у вас истинска гордост. Пътувайте, ако ви предложат командировка поради отсъствието на ваши колеги! Промяната на обстановката ще ви се отрази добре.

[ad id=“263680″]

Телец

Ако сте зад волана бъдете внимателни при пътуване в провинцията. Взаимодействието ви с другите може да доведе до доста спорове и вътрешни драми. Може би е нужно да изслушвате повече и да говорите по-малко. Или просто да не се опитвате да доказвате правотата си по всички възможни начини. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. За вас започва период на бурни изменения, които най-често засягат бизнеса и професионалната сфера. В този смисъл на развитие, следва да действате особено внимателно, защото границата между успеха и неуспеха е много тънка, а мнозина едва ли ще я забележат в трудното всекидневие. Отношенията с колегите ще са много спокойни. Ще се радвате на подкрепата им и навременна намеса що се отнася до елиминиране на конкурентите ви.

Близнаци

Вълнувате се от общи преживявания, свързани с човек от обкръжението ви. Разбира се, това не означава да се предадете и да решите, че нищо не зависи от вас, а по-скоро да приемете, че вашата работа ще бъде не да инициирате промените и да ги контролирате, а да реагирате правилно на случващото се – за да има възможност за израстване, за развитие, и дори за ново начало. Ще успеете да се справите в рамките на желания от вас времеви диапазон. Явно е, че през този ден при Близнаците ситуацията е благоприятна, особено от гледна точка на категоричност и емоционално себевладеене.

[ad id=“236993″]

Рак

Възможно е днес работата ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за вас ще е ако не допускате това да се случи. Нервен и напрегнат ден, характерен с проблеми в делата ви, които в много случаи обхващат взаимоотношенията с близък до вас човек. Очаква ви среща, последвана от новина, която ще предизвика перспективни промени в живота ви. Станете по-дружелюбни към онези, които ви помагат и ви се възхищават.

Лъв

Ако се занимавате с бизнес и с финансови дела днес, не поемайте никакви рискове; най-добре ще е да заложите на сигурното. В други случаи не може да става дума за провал при осъществяването на целите – лични, делови или домашни.  Имате нужда от разтоварване. Причините в много случаи се дължат на дребни затруднения и противоречия, които ще протекат бързо.

[ad id=“236999″]

Дева

Може да отделите време, за да обмислите нови проекти. На работното място не отказвайте предложената помощ, за да се справите бързо със задълженията си. По-голяма част от притесненията ви отпадат и спокойно планирате предстоящи ангажименти. Радвате се на жеста на свой близък приятел.

Везни

Днес ви се дава шанс за успех в материално отношение, но ако се оставите във властта на емоцията, ще го провалите. Изчакайте по-добър момент за инвестиции или банкови операции. Не обсъждайте с никого намеренията си. Онова, което трябва да правите ще дойде по интуитивен път, дори чрез мистични изживявания. Разчитайте на своята способност да оглеждате внимателно всичко и да изпипвате максимално детайлите, защото ако подходите отгоре-отгоре, после ще трябва да се връщате отново на тези въпроси и да направите някаква корекция.

Скорпион

Винаги сте се справяли.Ще успеете и днес. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Лесни за осъществяване може да се окажат някои от ангажиментите ви във финансовата сфера, както и по отношение на предварително уговорени срещи.  Ще останете доволни от работата си днес, тъй като ви се предлагат много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин.

Стрелец

Вниманието ви ще е погълнато почти изцяло от служебните задачи. Докажете, че сте способни да ги преодолеете. Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще Ви навредят. Силно търсите промяната и сте на път да я осъществите. Ще имате желание да услужите на всички, но едва ли ще успеете и това може да ви изнерви, макар че логично погледнато няма да имате сериозни основания за подобно поведение.

Козирог

Денят не е  подходящ за действия по отношение на кариерата, която градите. Нали знаете – първо плана, после действието. Не проваляйте възможностите си за материална стабилизация. Предстоят промени, засягащи позициите на човек, който ви помага и подкрепя. Удачно е да поразчистите всичко излишно, ще се почувствате в страхотна форма, а и ще поосвободите място за нови неща.

Водолей

Денят ще е добър за осъществяване на планове. Мързелът има лечебен ефект върху вас. На преден план ще са заниманията, свързани с финанси и работната среда. Не е изключено да уговорите промяна на работното място или условията на труд. Не се връщайте към стари, отдавна прекратени отношения. Отнасяйте се към финансите си с грижата на добър стопанин.

Риби

Винаги има начин да направите нещата добре, като не се притеснявате и не търсите идеалните варианти. Възможни са финансови затруднения, които ще решите с помощта на приятелите си. Не отлагайте важните разговори. Притежавате много съзидателна енергия, която ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството ви или получавате яснота по подобни въпроси. Трудности във финансовата сфера няма да липсват, но ще се справите.

Румяна Иванова

Аз мога

Share
Published by
Румяна Иванова

Recent Posts

Кои качества силният пол намира за атрактивни?

Зрялата жена не е дребнава и не прави драми...

2 часа ago

Зодиите, които сдържат сълзите си

Не искат да изглеждат слаби...

4 часа ago

Румен Христов ще води листата на ГЕРБ – СДС в Монтана

Велизар Енчев води листата на "БСП за България" там...

4 часа ago

МВнР: Българите в Грузия да избягват големи събирания

При нужда да се обръщат към българското представителство в Тбилиси...

5 часа ago

В с. Балканци замесват козунаците по рецепти от майки и баби

Традиционно е козуначеното руло с богата плънка...

6 часа ago
image0 (9K)