Хороскопът за 3-9 август: Телецът триумфира, лошото остава зад Рака

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще получите съобщение или предложение от страна на някой, който живее или работи в друго населено място. Това ще бъде нещо, което ще ви заинтригува, но не се поддавайте на емоции.

Тази седмица вниманието ви могат да ангажират ваши стари идеи или планове свързани със семейството или с работата ви.

Вие ще разговоряте с нужните за това хора, относно възможността за тяхната реализация. Вероятността да постигнете реален успех през тази седмица е много по-реална.

За мнозина седмицата носи повод за събиране в семейството.

През тази седмица ваши приятели ще споделят с вас новина, която е свързана с техен успех или с важно събитие от техния живот.

През тези седем дни чрез приятели ще получите полезна за вас информация, която обаче не бързайте да споделяте с други хора.

През седмицата ще ви очакват по-големи разходи. Ще възникне необходимост за различни плащания. Възможен е сериозен преразход на средства.

През седмицата пазете личните си документи от загуба или забравяне във важен за вас момент.

Мъжете Овен ще трябва сериозно да обмислят своите разходи и приходи, да планират по-добре бюджета си и евентуалните разходи, които им предстоят през тази седмица или през този месец.

Жените ще бъдат изненадани от събития или промени на работното си място или в бизнеса.

Телец 

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, която ще благоприятства романтични и любовни преживявания.

Предстоят ви срещи с приятели отблизо и далеч, размяна на интересна информация, на спомени и различни преживявания. Мнозина ще бъдат поканени на среща или събиране. Ще имате интересни разговори или взаимоотношения с хора отблизо и далеч.

Тази седмица ще успеете с по-голяма настойчивост да постигнете успех, който ще бъде важен за вашата материална и финансова стабилност.

Предстои ви да проведете важен разговор с човек от семейството ви. Могат да възникнат напразни притеснения или тревоги свързани с роднина.

На работното ви място ще възникне напрежение поради недоразумение или нечия некомпетентност. Възможни са проблеми с недоволни клиенти (ако работите с такива).

През тази седмица трудно избягвайте да вземате решение, свързано с жилище или с друг имот, който вие или семейството ви притежавате.

Мъжете Телец ще са в по-добра позиция за развитие на финансовите си планове, за добре платена работа или други допълнителни доходи. Вероятни са неочаквани пари или да намерите пари нанеочаквано място.

Жените ще преживеят важно, бих казала съдбовно време. Не пропускайте нищо и не омаловажавайте значението на нито една среща или разговор. Не се опитвайте да използвате хитрости или да манипулирате някого, това, което ви е дадено да преживеете или да получите е съдба.

Близнаци 

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще ви се наложи да следите или да бъдете част от любовните преживявания на ваш роднина или приятел. Може този човек да има нужда да споделя своите мисли и чувства с някой и вие да бъдете точния (удачния) човек за това.

През седмицата може да направите погрешен избор на покупка, да имате битови проблеми в дома си или други затруднения от материален характер.

През тази седмица бъдете предпазливи с новите познанства или с контактите си с непознати хора. Преди всичко избягвайте да споделяте лична информация, нещо с което някой може да злоупотреби.

В същото това време избягвайте да се самоизолирате, защото това също няма да бъде във ваша полза.

Конфликт в семейството ще приключи с намирането на добро решение по спорния въпрос. В някои случаи решението може само да се появи от само себе си, без каквато и да е било външна намеса.

Тази седмица ще бъде сложна и напрегната за тези, на които им предстои сватбено тържество. Напрежениетоще може да предизвика конфликтни ситуации, чието развитие ще е непредсказуемо.

Разкриването на тайни или задкулисни действия не само ще постави на изпитание семейни или приятелски отношения, но може да е причина за раздели или сериозно влошаване на отношенията ви.

През седмицата вниманието ви ще ангажира уреждането на един финансов документ. Възможно е да получите предложение свързано с пари или с допълнителен доход.

Възможно е получаване на пари от човек или институция от друг град или държава.

Мъжете Близнаци ще се радват на присъствието на специална жена в живота си. Тя може да бъде ваша приятелка, роднина или съпруга, някой който ще ви бъде опора, помощник и съветник във важен за вас период.

Жените ще се ангажират с покупки или с подарък за човек от семейството си, най-вероятно от мъжки пол.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще бъдете въодушевени от възможността да направите една покупка лично за себе си или за дома си. Вероятно това ще бъде нещо, за което сте спестявали пари или което ще изплащате на месечни вноски.

Постепенно достигате важен за вас успех в работата, в бизнеса или в кариерата си. Оставяте зад гърба си един труден период на изграждане на важни за вас структури или дейности.

Възможно е да получите признание или добра оценка в работата си.

Ваши важни срещи през тази седмица трябва да са много добре организирани, да не се поддавате на импулсни решения свързани с предложение, което може да ви въвлече в неприятна ситуация.

Има вероятност да бъдете обект на манипулация от страна на човек, който преследва свои собствени цели.

В любовния ви живот ще възникне конфликтна ситуация, която в някаква степен ще определи бъдещето на вашата връзка. Това не касае семейните двойки, а само романтичните познанства и приятелства.

Неочаквана новина или покана за среща ще ви накара да промените част от плановете си за тази седмица.

Седмицата ще бъде благоприятна за възстановяване на прекъснати отношения с приятели или с роднини.
Съновидения свързани с починала жена ще са предвестник на специално събитие в живота ви.

Мъжете Рак ще имат някакъв ангажимент свързан с жена, която познават от много години, имали са общо минало или тази жена е вече в Отвъдното.

Жените ще очакват да получат важна информация от страна на познати или приятели, от която зависят планове или проекти за близкото им бъдеще.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще преживеете неочаквани събития или ангажименти свързани с документ или договор, които може да са свързани с пари (но не е задължително).

Седмицата ще бъде благоприятна за разрешаване на проблеми или неприятности свързани с роднини, съседи, приятели или с колеги. Благоприятно влияние върху делата ви ще има възникването на нови благоприятни за вас обстоятелства.

През седмицата може да имате успех в работа свързана с производство или с услуги.

През тези дни неочаквана новина може да промени планове, които имате за този месец. Така или иначе тези промени не вещаят загуба, а временно отлагане или забавяне.

През седмицата ще получите важна новина свързана с живота на момиче или жена. Може да възникне необходимост от разговор или среща с нея.

През седмицата избягвайте неискрени хора, които ще ви обещаят нещо, кеото няма да могат да изпълнят

Мъжете Лъв ще имат динамична седмица, изпълнена със срещи с най-различни хора по работа, по семейни или обществени дела и др. Ще имате добра комуникация с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Жените ще имат нужда от повече любов в живота си, независимо дали са семейни или омъжени. Любовта, където тя съществува ще бъде в основата на хармонични отношения в дома и в семейството.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева пред вас е седмица, в която ще реализирате своите планове преминавайки през различни затруднения или пречки. Като цяло обаче обстоятелствата ще бъдат благосклонни към вас. Не се отказвайте, не пришпорвайте и не притискайте събития и хора. Всяко нещо изисква своето време за да се случи.

Изненадите и приятните събития през тази седмица могат да бъдат свързани по някакъв начин с пари, с финансов документ или с предложение, което пак ще има финансов характер.

Негативната тенденция на тази седмица може да се усети при възникването на конфликт, в който лесно може да се изгуби контрол и ситуацията да има неприятно задълбочаване.

Повечето важни или неотложни задачи през тази седмица ще бъдат свързани с мъже от семейството ви, колеги, приятели, съседи и др.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване по семейни причини, по работа или с цел туризъм.

Мъжете Дева ще получат важна информация или новина, която може да дойде от друг град или държава. Възможно е предложение за пътуване, за работа в друго населено място и други подобни преживявания.

Жените ще преживеят приключване на един ангажимент, на един период от живота си и стартиране на нещо ново, което обещава да бъде успешно и важно за бъдещото им развитие.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще ви зарадват важни за вас професионални или бизнес реултати. Те могат да бъдат свързани с по-добри печалби или продажби, с по-добро представяне и др.

Някои от вас могат да се зарадват на увеличение на заплатата си, получаване на допълнителен бонус или възнаграждение и др.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване по семейни причини. Много е вероятно да имате специален повод за това.

Възможно е да посрещнете гости или да се срещнете с хора, които ще пристигнат от друг град или държава.

Това ще бъде благоприятно време за преместване в друг дом или в друго населено място (ако планирате такава промяна).

През тази седмица може да ви разстрои получването на една закъсняла новина, която е могла да бъде ваш шанс, ако сте я получили навреме.

Забавяне на документи или разочарования свързани с неизпълнени обещания са възможни през тези седем дни.

През седмицата мнозина ще се разстроят от неприятна новина свързана с човек, когото познават.

Очаквайте приятни преживявания или изненади свързани с приятели. Новите приятелства ще са емоционални и с интересни хора.

Жените Везни трудно ще разрешават всички свои проблеми и неприятности. Може да осъзнаете факта, че сте пропуснали една благоприятна възможност за това преди време.

Мъжете ще имат тревоги или притеснения свързани с дете или с млади хора. Това може да бъде свързано с някакъв инцидент, здравословен проблем или друга неочаквана ситуация.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е седмица, в която ще възникнат възможности и обстоятелства да постигнете успехи или по-добра професионална реализация. В много отношения съдбата ще бъде на ваша страна, но бъдете умни и мъдри в действията си.

През тази седмица ще имате контакт с жена, която ще ангажира вниманието ви с нейните неприятности или ще търси помощ от вас.

Едно такова обвързване може да ви натовари с негативни емоции, така че внимателно се ангажирайте с такива неща.

През седмицата ще имате надежди и очаквания за успехи или събития свързани с мъж от семейството ви.

Тази седмица носи новини свързани с раждане на бебе в дома на ваши роднини, приятели или познати.

През седмицата може да възникне необходимост от разход на пари за медицински преглед, лечение или терапия.

Ако работата ви е свързана с пари,през тези седем дни проявете по-голямо внимание, за да не допуснете грешка или да не станете обект на измама.

През седмицата ще се преживеят различни събития свързани със семейство, което е в процес на развод. Това може да касае ваши роднини или приятели, които преживяват трудна раздяла.

През седмицата не допускайте опити за манипулация от страна на човек, който ще иска да постигне своя цел или желание, чрез хитрост или давайки ви невярна информация.

Мъжете Скорпион ще имат интересни разговори или срещи с мъже родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Жените ще се ангажират със здравословен проблем или медицински преглед на роднина.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще имате затруднения в общуването си с роднини или при разрешаването на проблеми с тях.

Събитията тази седмица ще изискат от вас едни по-дипломатични решения, което няма да бъде лесна задача за вас.

Във финансов план ви предстои да разрешавате различни проблеми, плащания или задължения Тов аможе да не преизвика затруднения в семейния ви бюджет, ще ви натовари емоционално и психически.

Хубавото е, че тези неприятни моменти ще преминават бързо. Още през тази седмица мнозина ще се зарадват на неочаквани пари или по-добри финансови възможности.

Възможно е предложение свързано с по-добро заплащане, с получаване на пари от продажба, кредит и др.

Личните ви или семейни отношения ще се натоварят с различни спорове или конфликти, в които никой няма да иска да отстъпи или да направи компромис. Това щ ебъде всъщност най-голямото ви изпитание през тази седмица.

Седмицата ще благоприятства преустройство и освежаване на дома, различни промени или размествания в жилището ви и др.

Любовният ви живот няма да бъде скучен, но все пак зависи какво точно искате и какво очаквате от любовта.

В работата ви ще настъпят промени, които ще сложат край на един етап и ще поставят началото на нещо ново.

Мъжете ще имат трудна комуникация с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Жените Стрелец ще похарчат много пари, което може да се окаже неразумно от тяхна страна.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог и очакванията ви са свързани с една ваканционна или безгрижна седмица, то ще останете разочаровани.

През тези седм дни ще разберете, че отношения или проблеми, които сте занемарили или игнорирали досега, ще изискат вашето специално внимание.

Това важи и за здравословни проблеми, чието лечение сте отлагали досега или сте разчитали на собствени идеи за терапия.

Минали грешки или загуби ще напомнят за себе си с подобни преживявания или чрез срещи с хора, които са били участници в тях.

Любовният ви живот ще изиска от вас едно преосмисляне на ваши действия, преоценка на конкретни решения или казани вече думи.

Ако нямате любовна връзка сега ще имате подходящо време за създаване на такава, чрез посредничеството на приятели или чрез специализирани страници за запознанства.

Развитието на финансовите ви дела ще зависи в голяма степен от семейството ви.

Седмицата ще бъде забележителна за вас по един странен начин и най-вероятно с едно неочаквано преживяване или съновидение.

Новите хора в живота ви ще окажат значително влияние върху ваши ангажименти и решения.

Индивидуалността ви ще трябва да отстъпи назад през тези седем дни, за сметка на водещата роля на други хора около вас. Това ще е за хубаво и безпокойствата са излишни!

Мъжете ще вземат някои важни решения за бъдещето си, вероятно под въздействието на думи или действия на хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Жените ще успеят да се освободят от едно силно напрежение свързано със здравословен проблем или друга стресова ситуация.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще имате по-активен социален живот. Предстоят ви срещи и разговори с приятели, с нови хора, които ще се появят в живота ви през тези седем дни.

През седмицата няма да ви липсват поводи за срещи и събирания. Много важно за вас ще бъде да не се затворите в себе си, и да търсите причина да отлагате подобни контакти.

През тези дни ще бъде важно да дадете шанс на нови неща и хора да влязат в живота ви.

Във финансов план не се очакват някакви големи затруднения или възникване на неразрешими проблеми.

Възможно е в конкретна ситуация да зависите от действията на друг човек, но да срещнете отпор и нежелание за съдействие.

Седмицата ще бъде благоприятна за покупки на промоция, с някакво намаление или на изплащане.

Добро развитие през тези дни ще имат ваши ангажименти свързани с уреждането на битови проблеми или с имотни дела.

Жените Водолей ще преминат през важен седемдневен период от живота си, в който ще бъде важно да покажат своята женственост, умението си да създават хармония, топлота и любов около себе си. Ако трябва да се промените за да постигнете това – сега е точното време!

Мъжете ще научат нови и полезни неща при комуникацията си с други мъже, родени под зодиакалните знаци Водолей, Везни или Близнаци.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще бъде добре да се ангажирате с неприключени ангажименти или работа.

Възможно е през тези седем дни да се окаже, че преди време сте пропуснали важна информация, предизвикали сте неумишлено някакво недоразумение и др.

През тази седмица ще имате благоприятно време да планирате едно пътуване или да осъществите такова, независимо от разстоянието. Това ще бъде благоприятно време за пътуване, по семейни причини или с цел отдих.

Новините и контактите, които ще имате с хора от различни дестинации ще ви заредят с положителни емоции или очаквания.

През седмицата избягвайте състояния на стрес или паника, дори нещата, с които сте ангажирани да се развиват противоположно на вашите очаквания.

През тази седмица ще имате преживявания свързани с различни чудеса във вашия или на близки хора живот.

През седмицата не отказвайте покана за среща или събиране.

Важно е да знаете, че през тази седмица полагате основите на една нова база за развитие в живота си. Не се опитвайте да преценявате нещата от вашата лична гледна точка, защото лесно може да допуснете грешка.

Това ще бъде благоприятна седмица за съдебни или юридически дела, за работа в съд, с нотариус или адвокат.

Мъжете Риби ще имат повече домашни задължения, пътуване с роднини или ангажименти с родственици, които живеят в друго населено място.

Жените ще имат затруднения свързани с дете или трудна комуникация с по-млади хора. Лесно могат да ви обидят или разочароват.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)