Хороскопът за 31-ви юли: Благоприятен ден за годеж, сватба, за семейни събирания

В събота основните ви задачи ще бъдат да работите у дома, във фермата, с роднини, които ще се нуждаят от вашата помощ, или с които ще имате определени планове. Това ще бъде благоприятен ден за годеж, сватба, за семейни събирания на публично място. 

Някои неприятности с момче или млад мъж могат да ви причинят сериозни неудобства поради невъзможността да убедите другата страна в грешния път или решение, което са взели. Както казват мъдрите хора, ние можем да променим само себе си, а не другите, дори ако те са наши собствени деца. 

Съботата ще влезе в живота ни с нови неочаквани събития и ситуации, които ще имат основно отношение към дома, семейството или финансовите ви дела. Възможно е да направите неочаквана покупка за вашия дом или да продадете нещо, което не използвате. 

Събота определено ще бъде светъл и запомнящ се ден, особено за тези от вас, които са активни, отворени за нови неща в живота си. Неочаквана възможност за мъже над 35 години може да отвори нови хоризонти за тяхното развитие. 

Събота ще бъде благоприятен ден за обсъждане на възможности за нова или допълнителна работа. Този ден предсказва важно събитие или разговор, свързан с човек, роден под знака на земния зодиакален знак.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота ще бъде динамичен, но нестабилен ден за вас. Ще възникне ситуация, която ще ви провокира да вземете решение за необходима промяна. Запазете спокойствие, ако трябва да отложите плановете или срещите си. Влюбени ви очакват емоции, но контролирайте собствените си чувства, за да не възникне нежелано напрежение. Направете смели планове за следващата седмица и се подгответе добре за тяхното изпълнение.

Овен – ще имате ангажименти, свързани с ежедневието в дома ви, с дребни ремонти или подобрения. Страхотен ден за реализация на творчески планове, ако се занимавате с такива.

Лъв – в събота ще бъде добре да пътувате с децата си, да им показвате нови и интересни места или да се срещате с други роднини. Някои от вас може да посрещнат детето си, което ще дойде от друго място, където то живее или работи. Като цяло събота ще благоприятства пътуването с близки.

Стрелец – ще имате някои мрачни мисли в главата си, които ще бъдат причинени от лош сън, лоши новини или необяснимо предчувствие за предстоящи проблеми и неприятности.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще имате благоприятен ден за пътуване, особено ако планирате да комбинирате полезно с приятни неща. Ако останете у дома, ще трябва да поправите нещата, които сте оставили през седмицата. Прекарвайте повече време с родители или собствените си деца. Конфликтите, когато възникнат, ще бъдат придружени от много емоции и обвинения. Любовният ви живот ще изисква внимание, особено ако връзката ви е под голям натиск.

Телец – нормално е да имате някои предварителни планове и очаквания за този ден, но реалността определено ще бъде различна.

Дева – повечето от вас ще отделят време за приятни срещи и преживявания с приятели. Добре е да внимавате какво споделяте с тях.

Козирог – настроението ви е нестабилно, понякога се усмихвате за нещо, понякога някой или нещо ви ядосва. Потърсете баланс в емоциите си и преминете през този ден без никакви проблеми (ако е възможно!).

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, можете да свършите много работа в събота, така че не бъдете мързеливи или апатични. Съдбата ще ви даде възможности да постигнете много у дома, във фермата или на работа. Ще бъдете заинтригувани от новини от друг град. Лошите новини за хората, които познавате, могат да ви разстроят или разочароват. Можете да обсъдите действия от финансов характер, към които ще се ангажирате през новата седмица. Ще бъде важно да не пренебрегвате новини, информация или предложения, които получавате.

Близнаци – ще бъдете нетърпеливи, раздразнителни, нервни, което ще ви затрудни комуникацията.

Везни – ще бъде трудно да общувате с други хора, сякаш говорите на два различни езика. Бъдете търпеливи особено с представителите на Телец, Козирог или Дева.

Водолей – важен ден, защото някои събития ще изискват конкретни отговори или решения.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, събота ще бъде разнообразен ден, в който ще можете да правите различни промени, да пътувате или да изживеете приключение. През този ден ще бъде важно да общувате повече с човека до вас, което ще освежи любовта ви. Ако пътувате и шофирате, избягвайте арогантността. В събота тези от вас, които работят, вероятно ще се сблъскат с неочаквана ситуация, в която не бива да реагирате прибързано.

Рак – този ден ще бъде по -специален за момичета и млади жени, въпреки че други ще имат какво да запомнят този ден.

Скорпион – срещите и разговорите, които ще имате, ще определят ангажимента ви следващата седмица.

Риби – ще сте склонни да се притеснявате, да изпадате в паника, дори за неща, които всъщност определено са полезни за вас.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)