Хороскопът за 5 юли: Пари изненадват Стралеца, късмет за Водолея

В неделя не бъдете припряни. Изчаквайте хората около вас да кажат това, което искат. Не избързвайте със заключенията си за развитието на събития, които се случват в момента. Утре всичко ще изглежда много по-различно.

Стремете се да следвате основните принципи на човешките взаимоотношения, не лъжете, не манипулирате и избягвайте конфронтации.

Важно е да съхраните равновесие вътре в себе си и навън в средата където живеете или работите. Неприятностите, които ще възникнат, не са случайни, те или са естествен завършек на събития от началото на седмицата или са предвестник за нови такива в началото на следващата седмица.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще бъде добре да се ангажирате с грижи за имот или жилище, където живеете. Неделя ще бъде благоприятен ден за подобни ангажименти и действия, затова планирайте практично задачите си, така че може да ги изпълните днес.

В неделя мнозина ще имат повод за събиране или за важни разговори в семейството. Хората Овен ще имат повече работа, независимо че е почивен ден.

Представителите на зодия Лъв трудно ще направят някаква крачка напред, денят носи за вас застой или изпълнение на рутинни действия.

За родените под знака на Стрелец е възможна изненада свързана с пари.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, неделя ще бъде благоприятен ден за ангажиране с практични и стопански дела. Денят вещае положителни емоции свързани с разговор или среща.

Неочаквана стресова ситуация може да ви обърка или създаде кратък момент на паника.

Хората Телец ще имат важен ангажимент или разговор с мъж.

Родените под знака на Дева ще получат разнообразна информация и новини, които ще донесат някаква полза.

За хората Козирог денят ще изиска по-голямо внимание в действията за да не възникне инцидент или авария.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, използвайте този ден за решаване на битови проблеми и дела свързани с дома или със семейството ви. Добро развитие днес ще имат разговори касаещи семейните ви финанси или предстоящи разходи през новата седмица. Приятни емоции или специални преживявания могат да възникнат около човек от кръга ви роднини и приятели.

За Близнаците този ден носи вероятност за повреда или загуба на вещ, която използвате почти ежедневно.

За хората Везни това е ден за любов и за интимни преживявания.

За родените под знака на Водолей неделя носи късмт или нов шанс, който не бива да проспивате пред телевизора.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя обстоятелства или хора ще подкрепят вашите начинания или идеи. Вероятно днес ще вземете решение свързано с развитието на ваш ангажимент или отношения. В неделя избягвайте на всяка цена емоционални решения, защото те ще имат непредсказуемо развитие за вас.

Хората Рак могат да използват този ден за планиране на важни или рискови начинания през следващата седмица.

За Скорпион това ще бъде благоприятенн ден за срещи и събирания.

Хората Риби ще намерят естествени отговори на въпроси, които ги измъчват напоследък.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)