Хороскопът за 9-ти май: Какво очаква всяка зодия?

Неделя – благоприятен ден за разговори, през които планирате да получите повече яснота по въпроси, свързани с личния ви живот. Можете да започнете нова връзка, която се отнася до вашата работа, бизнес, любов или семейство.

Добър ден, благоприятен за нови начинания, за които имате достатъчно подготовка и амбиция да ги реализирате. Добри новини могат да дойдат и / или заради деца. Внимание към нежелана бременност или неразположение, свързани със съществуваща такава. Направете нещо, за да хармонизирате приятелствата си или да изчистите възникналите в тях недоразумения. Някои от вас обмислят и ще обсъдят въпроси, свързани с покупка или продажба на дом или имот, който не се използва.

В неделя избягвайте мрачни или песимистични мисли и чувства, тъй като този ден изисква да градите, а не да се връщате назад.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, вероятно ще се съсредоточите много по-сериозно върху реализацията на личните си планове и идеи. Поради тази причина може да пренебрегнете някои семейни задължения или да пропуснете телефонни обаждания с роднини и приятели. Не избягвайте срещи или разговори с хора, които се нуждаят от вас.

Овен – някои от неочакваните за вас събития ще бъдат свързани с хора, родени под знака на Скорпион, Риби или Рак.

Лъв – трудно ще осъществите плановете си за неделя, но някои неща могат да почакат, нали?

Стрелец – повечето работи могат да ви уморят, но не позволявайте това да повлияе на настроението ви. Бъдете доволни от постиженията си и оставете това добро чувство да бъде споделено с хората около вас.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, опитайте се да разберете и съчувствате на проблемите и желанията на хората около вас. Изненадата  ще дойде чрез някой, който ще ви се обади по телефона или ще ви изпрати важно съобщение. Разходката сред природата или работата във фермата ви ще се отрази положително на настроението ви.   

Телец – ще направите някакво пренареждане на нещата във вашия дом, водени от някаква нова идея.   

Дева – конфликтите могат да извадят на преден план лошата страна на вашия характер. Бъди внимателен!  

Козирог – страхотен ден, но не го губете в мързел, оплаквания и изолация в собствения си свят.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще е важно да сте здраво на земята. Опитайте се да се приспособите към отношенията и плановете, които са създали напрежение или безпокойство в събота. Бъдете внимателни при ремонтни дейности, свързани с вашия дом или ферма. Можете да се насладите на събития, свързани с важен разговор или личен празник на човек, когото познавате.    

Близнаци – ще се радвате да общувате или работите с хора, родени под въздушните зодии.

Везни – ще говорите или ще вземете решение, свързано с финансовите ви дела.

Водолей – по-голямото женско присъствие в живота ви няма да е случайно.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Стрелец в неделя, ще трябва да съберете смелост и да продължите с някои от новите неща, които сте започнали вчера или които сте планирали да започнете. Този ден може да бъде началото на важна промяна във вашия живот, стига да сте готови за важни решения и промени. Ако вашата интуиция ви подсказва, че имате добри шансове, смело продължете напред. Неделята ще бъде благоприятен ден за срещи и разговори с хора, с които ще градите планове за съвместни действия през новата седмица.    

Рак – благоприятен ден за пътуване, за срещи и разговори с приятни или полезни за вас хора.   

Скорпион – денят за вас до голяма степен ще зависи от действията и решенията на човек, роден под земните зодии.

Риби – важен ден, с необходимостта да действате разумно, да не бързате с решения или реакции, но и да не отлагате твърде много.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)