Хороскопът за 9-ти март: Бъдете търпеливи и преди всичко практични в действията си

Вторник – вашите действия ще се определят от вас самите. Това, не означава, че ще бъдете егоисти.

Стремете се да бъдете практични, да не разпилявате време и енергия, пари или други материални ресурси. Ще сте по-консервативни в действия и решения, но и по-мъдри от вчера. Всъщност вторник и среда ще са дните за развитие и приключване на някои ваши задачи, които не могат да бъдат отлагани, тъй като от четвъртък ви предстоят нови сериозни задачи.

Вторник може да изненада неприятно някои от вас с битови проблеми, които едва ли са възникнали, но които сте игнорирали досега поради различни причини. Внимавайте при работа с различни инструменти, техника и др. Този ден няма да бъде лесен за вас, защото ще изиска по-голяма концентрация и отговорност в действията ви. Вторник не носи проблем, който да няма разрешение. Бъдете търпеливи и преди всичко практични в действията си.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате повече отговорности и задължения, за които трябва вече да сте започнали някаква подготовка. Във вторник ще бъде важно да контролирате емоциите си. Избягвайте напрежението, което по-голямата ви ангажираност може да създаде. Успеете ли да съхраните баланс и хармония в ежедневието си, вторник може да се окаже един чудесен ден за вас. В противен случай са възможни здравословни неразположения, но без усложнения.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, този ден ще бъде благоприятен за развитие на вашите финансови планове и отношения. Възможни са леки моменти на паника и напрежение, които ще преминат бързо в рамките на този ден. Стремете се към разговори свързани с приятни неща. Избягвайте сериозни разговори по теми, които другите хора не харесват, смятат за обидни или имат други някакви съмнения, подозрения и т.н. Използвайте благоприятните тенденции на тзои ден за да възобновите или развиете ваши контакти с хора извън населеното място, където живеете.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, този ден ще има своето специално значение за вашето семейство, за вашите лични планове и дела. Този ден ще се запомни с различни приятни емоции. Отношенията ви с представители на различни фирми, институции, офиси и други, могат да ви донесат интересни идеи и важни за вас резултати. Във вторник развитие ще имат някои събития, които са възникнали или сте преживели в петък. Може да имате късмет в някои покупки или да останете доволни от такива, свързани с вашия дом, бизнес и др.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, може да вземате важни решения за бъдещето си и да започнете подготовка за тяхната реализация. Този ден носи различни промени в някои ваши планове с цел нагаждане към нови обстоятелства. Не търсете отговори на въпроси свързани с проблеми или с неясни отношения. Този ден има друга мисия в живота ви. Мнозина ще се зарадват на емоционален разговор, който ще се проведе по телефона или чрез интернет. Любовта може да ви изненада или да ви даде сигурност, подкрепа – нещо, от което ще имате нужда в този момент. Като цяло този ден е важен, изпълнен с различни позитивни вибрации, които ще трябва да превъплатите в конкретни дела.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)