Хороскопът ни за зима’ 2019/2020 година е тук

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през този зимен сезон ще имате възможност да възобновите приятелски отношения, които сте позабравили или прекъснали през последните години.

В романтичен план е възможно възобновяването на отношенията ви с предишен партньор, които сега могат отново да пламнат в любов или да успеете да съхраните едно добро приятелство.

През тази зима ще се зарадвате на успех или късмет, който ще ви бъде даден на вас или на човек от семейство ви.

През декември, януари и февруари, ще получите предложение от финансов характер, възможност за по-добра заплата, за нова по-добре платена работа, допълнителен трудов ангажимент и др.

Бъдете внимателни при работа с финансови документи, защото там може да възникне грешка или временно объркване.

През зимата ще проведете важен разговор, който ще конкретизира в голяма степен вашите професионални планове за 2020 година.

Ако имате ангажименти свързани със съдебна или юридическа инстанция, едва ли ще възникнат някакви изненади.

През този сезон ще направите празничните покупки свързани с ваши роднини, възползвайки се от различни промоции, намаления и др.

През тези три месеца ще се наложи да положите грижи за собственото си здраве, като това най-вероятно ще има връзка с ваше хронично заболяване. Възможно е да продължите лечение, което сте започнали през есента.

През зимата ще съумеете да се възползвате изгодно за вас от една неочаквана информация или предложение.

При вземането на важни решения през този сезон не разчитайте само на интуицията си или на приятелски съвет. В зависимост от конкретната ситуация потърсете професионален съвет.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, още в началото на зимата ще проведете разговор, който ще има важно значение за вашето развитие в настояща или бъдеща работа (кариера).

Това определено ще бъде причина за промени във вашите планове. Вероятно ще се ангажирате с нов проект или идея, ще покажете готовност да поемете повече отговорности или задължения.

През зимата мнозина ще преживеят раздяла с роднина или приятел, поради различни житейски събития.

В някои случаи макар и по-рядко причина за едно такова събитие може да бъде появата на нови обстоятелства или цел в живота на тази личност.

През декември, януари или февруари ще се натоварите с неочаквани или неприятни битови или имотни проблеми. Те могат да изискат непланиран или по-голям разход на пари за техния ремонт или подмяна с нова вещ, техника и др.

Така неочаквано за вас ще възникне напрежение около наличните ресурси в семейния бюджет и да създаде безпокойство в дома ви.

През зимата внимавайте за какво харчите своите пари, какви вещи или стоки купувате, с какви финансови дела се обвързвате.

През този сезон ще преживеете неприятен конфликт с приятел, който може да ви обвини в нещо, за което нямате вина или сте го направили водени от добри намерения.

През този период от време ще се ангажирате със здравословен проблем на човек от кръга ви роднини, който ще има нужда от специализирано лечение, хирургическа интервенция и др.

През зимата ще възникнат семейни проблеми и спорове, които ще бъдат за незначителни неща. Поради тази причина избягвайте тяхното задълбочаване. Стремете се да оставате ситуациите да намират своето естествено разрешение или ако не ви представлява затруднение направете компромис.

През зимата ще ви разочарова или натъжи новина свързана с ваши планове за пролетта или лятото. Тази информация ще бъде причина за неочаквани промени във ваши лични планове.

Един важен урок, който ще трябва да усвоите през този сезон е умението ви навреме да се отказвате от неща, които не са по силите ви да реализирате или не сте готови за тях.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през този зимен сезон съдбата ще ви даде да преживеете специални моменти в любовта. Няма значение дали сте семейни, несемейни, дали имате романтична връзка в момента или сте в търсене на такава.

Това ще бъде благоприятен сезон за създаване на ново семейство или за сключване на брак.

През декември, януари и февруари ще имате благоприятно време за разговори свързани с повишение на заплата или за намиране на по-добре платена работа.

Проявете по-голяма активност и не оставяйте нищо на случайността или на късмета си.

През тези три месеца ще преживеете раздяла с жена поради различни събития в нейния живот.

Събития или ангажименти с родственик, роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще са в основата на емоционални преживявания.

През зимата ще възникне необходимост от посещение в държавна, банкова или данъчна институция, където ще разрешавате проблем или изпълните важен за вас ангажимент.

Неочаквано предложение за работа или допълнителен трудов договор може да предизвика объркване или недоверие у вас, но всъщност това ще бъде един невероятен шанс за постигане успех или финансова стабилност.

През зимата ще имате своите трудни моменти, които в повечето случаи ще бъдат свързани с различни стресови ситуации.

Възможни са леки здравословни неразположения.

Като цяло този сезон ще бъде един специален период за вас, който ще запомните с различни емоционални преживявания, срещи или раздели.

Неприятности с приятели, ще ви накарат да вземете решение относно бъдещето на вашите отношения.

Зимата обещава много работа, повече делови разговори, нововъведения в работата ви и др.

Интересни преживявания могат да очакват тези от вас, които са ангажирани с някаква степен на образование или обучение.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, зимата ще можете да запомните с различни изненади свързани с дете.

Мнозина ще е изненадат от новина свързана с бременност или с раждането на дете.

Зимата вещае важни събития в живота на ваше собствено дете, ако имате такова.

През тези три месеца (декември, януари и февруари) ще ви се наложи да се погрижите за собственото или на близък човек здраве.

Зимата вещае различни ангажименти и грижи свързани с близки или по-далечни роднини.
През зимата ще разберете смисъла на събития, които сте преживяли през 2019 и които сте приели с недоумение, с обида или гняв.

Всъщност, това което сте преживели е било част от развитието на събития, през които ще преминете през този зимен сезон и благодарение, на които сега ще ви се дадат нови шансове и възможности.

Нито една загуба в живота ни не е безсмислена или не е за да ни направи нещастни, а за да отвори място на нови неща, да ни помогне да съберем необходимите сили и ресурси за важна промяна.

През зимата ще планирате или ще се подготвяте за пътуване през пролетта или в началото на лятото.

Зимата ще бъде благоприятен сезон за промени в дома, за преместване в нов дом, в друг град или държава, независимо от метеорологичните условия.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през зимата ще ви се наложи да се справяте с неприятни ситуации, които ще имат отношение към вашия семеен бюджет, финансови дела и конфликти свързани с ежедневния ви живот.

Ако през този сезон сте ангажирани с юридическо дело, то ще протече с много напрежение и конфликти.

През декември, януари и февруари ще възникне неочаквана промяна свързана с пътуване или неочаквано ще пътувате с важна цел.

Притесненията ви през този сезон ще бъдат по-големи поради вашето емоционално състояние или поради динамиката на събитията.

Когато възникне ситуация свързана с пътуване, бъдете готови за различни забавяния, или за възникване на усложнения.

През тези три месеца ще се ангажирате по някакъв начин с разговори или документ, който касае ваш роднина.

Някои от вас ще имат да разрешават несложен проблем свързан с документ от имотен характер.

През декември, януари и февруари внимавайте каква информация споделяте с ваши съседи или колеги. Това особено касае информация, която някой може да интерпретира по начин, с който да ви злепостави.

През този сезон ще се ангажирате с помощ или нещо друго, което касае мъж. Най-вероятно тази личност живее в друг дом или в друго населено място.

Ще възникне неочакван разход свързан с дъщеря, внучка, племенница или сестра, който ще създаде притеснение поради някаква причина за цялото ви семейство.

Този сезон вещае раждане на дете, годеж или сватба в кръга ви от роднини или семейни приятели.

Жените Лъв ще присъстват на важно събитие свързано с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Мъжете ще изгубят или повредят важна за тях вещ, което ще създаде напрежение и гняв в самите тях.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази зима ще преживеете неочаквани събития свързани с колеги, клиенти, работодател или бизнес партньори.

Най-вероятно вие ще бъдете неподготвени за появата и развитието на едно такова събитие или ситуация. Не е изключено всичко това да провокира промяна във ваши планове, промяна на позицията ви в кариерата или отговорностите, които имате там.

Като цяло през зимата по-често ще възниква напрежение и нестабилност на работното ви място.

През зимата може да преживеете ситуация свързана с приключване на един договор и сключване на нов, възлагане на нови задачи и отговорности в работата ви и др.

През зимата избягвайте да харчите пари или да правите планове за покупки или инвестиции, без добре да сте планирали о подсигурили подобни действия.

Съхранете се от неприятни финансови затруднения през зимата.

През този сезон влиянието на мъж върху делата ви ще изиграе важна рола във вашия личен или обществен живот.

През зимата нови хора ще се появят в кръга ви от роднини, приятели или колеги.

През тези три месеца: декември, януари и февруари, избягвайте излишни разговори със съседи или колеги, тъй като е възможно да бъдете въвлечени в една неприятна интрига.

Зимата вещае нова любов, флирт или интимна авантюра.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, тази зима тази ще имате много повече работа и задачи, което ще изиска от вас едно добро предварително планиране на ангажиментите. Избягвайте отлагане на делата си, защото в един момент ще се окажете затрупани с много задачи и това ще ви създаде неприятен стрес. Тази зима ще бъде благоприятно време за делови разговори, за развитие на бизнес отношения и др.

През този сезон може да очаквате интересни събития свързани с образованието или кариерата на човек от вашето семейство.

През зимата вероятно ще присъствате на важно събитие свързано с годеж, юбилей или сватба в семейството или на приятели и съседи.

През тези три месеца: декември, януари и февруари ви предстои да направите важна покупка за дома.

През този сезон очаквайте приятна изненада в дома си от човек, който в момента живее или работи в друго населено място или държава.

Някои от затрдуненията ви през този сезон ще бъдат свързани с трудни решения, които ви предстои да вземете и за които предварително знаете, че някой ще приеме с тъга или с гняв.

В началото на 2020 ще сте нетърпеливи и ще искате да постигнете много по-конкретни резултати в живота си, за разлика от 2019. Затова сега ще бъдете активни и амбициозни. Ще се стараете да не пропуснете нито една нова възможност за успех и реализация.

Напълно възможно е да постигнете финансов успех или да получите неочаквани пари.

Жените Везни ще обмислят много внимателно една голяма промяна в живота, за която ще искат да намерят кураж през годината. Сега обаче е времето на решенията и планирането на такава промяна.

Мъжете ще бъдат изненадани от предложение или покана, която ще получат от друг мъж. Зимата вещае за вас няколко неочаквани, но много важни ситуации.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, зимата вещае сериозни ангажименти с битови или имотни дела. В никой случай не пиша, че са неприятни и вероятно ще имат връзка с ремонти по необходимост, преместване или устройване в нов дом и др.

През зимата ще възникне притеснение около семеен или материален проблем, който ще трябва да разрешите заедно с роднини.

През тези три месеца (декември, януари и февруари) избягвайте да давате личните си вещи или имот под наем.

В началото на годината ще получите неочаквана новина, свързана със събитие в живота на близки приятели, което ще е свързанос със странно или неочаквано преживяване.

Внимание ще изискат финансите ви, тъй като покрай празниците в края на 2019 има вероятност от загуба на малка сума пари или да ги похарчите за нещо, което е некачествено.

Тези от вас, които са ангажирани със съдебно или юридическо дело ще обмислят неговото отлагане за даден период от време или друг вид промяна.

През зимата трудно ще поемете рискове свързани с работата ви, освен ако не сте провокирани към такива от определени обстоятелства.

В края на 2019 ще получите подарък, който ще ви зарадва поради неговата емоционална стойност.

Жените ще преминат през едно важно, съдбовно за бъдещето си време.

Мъжете ще прекарат по-голяма част от времето си в домашна обстановка, занимавайки се с приятни или полезни неща (във времето, когато не са на работа).

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през зимата искате или не ще ви се наложи да отделите повече време за разрешаването на различни проблеми и неприятности в семейството.

Важна роля във вашите действия и решения ще има родственик, който живее в друго населено място. Вероятно неговата или нейната намеса ще са свързани с мъдър съвет, морална или финансова помощ и др.

Добре е предварително да знаете, че неприятностите в семейството ви могат да се задълбочат през тази зима, ако не сте склонни към компромиси.

През зимните месеци во предстои да присъствате на събиране по важен повод свързано с близък роднина.

Ще имате имате нови познанства с хора, с които ви предстои през 2020 да преживеете емоции в личен или в професионален план.

През декември, януари и февруари ще получите пари благодарение действията на човек, който ще ви даде една добра идея или съвет.

През този сезон е възможн да получите или постигнете неочаквана печалба, по-високо заплащане или допълнителен доход.

Жените Стрелец ще са по-нетърпеливи и чувствителни към думи или действия на романтичния си или брачен партньор. Сцени на ревност, прояви на капризи или желание за власт могат да нарушат сериозно хармонията помежду ви.

Мъжете ще са много впечатлени от действията на жена, която ще покаже силна воля или героизъм в една определена ситуация.

Зимата вещае за вас важен покана или предложение, чиято реализация ще предстои най-вероятно през лятото.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази зима ще получите важни за вас новини свързани с жена, която вероятно е ваша роднина или приятелка. Те ще касаят голяма промяна в личния и живот, за която тя ще се окаже неподготвена.

Мнозина от вас ще пътуват през тази зима, като това винаги ще бъде с определена цел.
През тези три месеца (декември, януари и февруари) ще получите покана за гостуване, за работа, преместване в друго населено място и др. Не бързайте да приемате, не бързайте да отказвате. Дайте си време да помислите и да се посъветвате с близките си.

През зимата ще ви зарадва една нова материална придобивка.

През зимните месеци ще имате по-близки отношения с ваши роднини. Най-вероятно това ще се дължи на събитие от особено значение в живота на семейството ви.

През зимата избягвайте прояви на ревност породени единствено от коментарите или интригите на друг човек или от вашите собствени подозрения, които някой около вас услужливо подхранва.

През този сезон ще ви изненада новина свързана с раждането на дете.

Жените Козрог ще бъдат изумени от наглостта и лицемерието на личност, която представлява една институция или организация. Възможно е да бъдете подведени с информация, която има особено важно значение за вас.

Мъжете ще имат повод за радост, но хубавите моменти, които ще преживеете през зимата ще са предимно в семейството ви или в кръга ви от роднини.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, тази зима е подготвила за вас няколко интересни изненади. В повечето случаи те ще ви донесат нови възможности за реализация в кариера или бизнес, нови интересни хора в кръга ви от приятели или нов партньор.

Успехите сега не бива да ви подвеждат, че винаги ще имате късмет. Винаги действайте практично, с разум и мислете за бъдещето си.

През зимата очаквайте пари, които може да получите чрез нови източници на допълнителни доходи (почасова или сезонна работа).

През декември, януари и февруари ще получите пари в семейния си бюджет благодарение на наем, кредит, застраховка, стипендия и др.

Някои неприятни преживявания през този период ще са свързани с човек, който ще ви разочарова или ядоса със своите задкулисни действия и хитрости.

През този сезон ще преживеете безпокойство свързано със здравословен проблем на ваш роднина или близък приятел.

Жените Водолей ще се постараят да бъдат майка мечта, обгрижвайки специално деца и внуци (особено по време на празниците в края на годината).

Мъжете ще реализират едно важно пътуване или ще започнат подготовка за такова, което носи със себе си важна промяна в семейството или в кариерата.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, зимата вещае за вас различни притеснения свързани предимно с вашите лични или семейни отношения и ангажименти.

Някои от вас ще преживеят неприятен конфликт с родители или с деца, който ще бъдат много емоционален и непредсказуем като развитие.

През този сезон бъдете внимателни с новите си познанства. Не бързайте да споделяте лична информация, както и избягвайте любопитство спрямо личния живот на другите хора.

През зимата внимавайте с обещания, които искате или давате на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Вие или те може да имате различни очаквания и да възникнат сериозни недоразумения и противоречия.

През този сезон се постарайте да запазите стабилност в доходи и разходи и се съхранете от евентуални финансови затруднения.

През декември, януари и февруари, очаквайте новина или събиране свързано с раждане на дете, бременност и друго важно събитие от подобен характер.

Това, което ще ви изненада приятно през този сезон, ще има връзка с документ или важна информация, от която тепърва ще можете да се облагодетелствувате.

Жените Риби ще имат неприятен сблъсък с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог, който ще прояви непонятно чувство на собственост, инат или властолюбие.

Мъжете ще са нестабилни в здравословен план, склонни към различни инфекциозни или простудни заболявания с различни усложнения и последствия.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)