Хороскопът за 15 януари: Ден, в който трябва да стиснете езика си зад зъбите

На 15 януари може да се ангажирате с планирането на някои приятни занимания, срещи или събирания през почивните дни. Всъщност доброто настроение ще преобладава, но който си е черноглед, и на слънцето ще гледа намръщено.

В петък трябва внимателно да се тушират конфликтите в семейството и с хора от кръга ви роднини, защото все някой ще се намери да каже лоша, груба или обидна дума, а тя не е нужна никому.

През този ден някои срещи ще бъдат по неприятен повод или ще отложат получаването на важни за вас резултати за някой от следващите дни.

Мъжете над 35 годишна възраст, родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, могат да имат много специален ден, ако знаят какво искат да правят и какво искат да постигнат.

Младите жени ще имат благоприятен ден за работа с документи, договор, всякакъв вид бумащина или пари.

Младите мъже да бъдат предпазливи с наличните си финансови ресурси и да не действат импулсивно. Загубите никак няма да са приятни…

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, пред вас е един важен ден с приятни или важни за бъдещето ви преживявания. Късметът ще намери своето място в тези моменти от живота ви, които са важни. Може да очаквате потвърждение на ваша покана или друга уговорка. Събитията ще изискат повече размисъл, пресметливост и практичност в действията, но не и егоизъм. В противен случай може да попаднете в неприятна ситуация.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще започне развитието на събития от близкото ви минало, които поради някаква причина досега са били в застой. Изненадите в голяма степен ще бъдат свързани с хора, които са ваши роднини, колеги, бизнес партньори, приятели и др. Време е да започнете да гледате по-оптимистично на бъдещето си относно неща, които са ви създавали напрежение. Денят ще благоприятства развитието на планове или ангажименти, свързани с дете.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще имате различни срещи или ще присъствате на някакво събиране. За съжаление в този ден може да ви разстрои новина за човек, когото познавате. Различни събития през деня ще са повод за много силни и неочаквани от вас емоции. Използвайте част от времето си за планиране на важни задачи за следващата седмица. Подготовката за някои от тях ще трябва да започне още от последния за тази седмица работен ден.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък ще бъде благоприятен ден за начало на семеен живот, за раждане на дете. Многото контакти и разговори днес могат да ви натоварят емоционално с най-различни чувства. Ще изпитате колебание и неяснота в действията на хора, с които работите заедно. В работата ви може да възникне напрежение или конфликт свързан с техника, стока, продукти и други материални неща. Жените над средна възраст ще се зарадват на покупка, подарък или на добра новина.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)