Любопитно

Хороскопът ви за 19 септември е вече тук

Четвъртък е ден за активни дейности, работа и организация на семейните ви дела. Всичко обаче трябва да бъде направено с идеята да се постигне реален успех или резултат в рамките на тази седмица.

Мъжете ще бъдат в благоприятна позиция да приключат със задачи, които са започнали в началото на седмицата. Мнозина ще се развълнуват от неочаквано събитие свързано с мъж. Приятелските отношения с мъже, родени под знака на Риби, Рак или Скорпион днес ще бъдат запомнени с интересен разговор, среща или друго специално преживяване. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване (особено с деца) или за контакти с млади хора от семейството ви, които живеят в друг град (държава). Мнозина ще бъдат изненадани от новина отдалеч, свързана с бременност или с раждането на дете. Четвъртък вещае неочаквани срещи или гости в дома ви.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък избягвайте да бъдете лидери в каквито и да е било дела или ангажименти. Няма да можете да разчитате на късмет или закрила от съдбата, особено ако имате задачи с пари. Затруднения или сложни ситуации могат да възникнат в работата ви, ако сте във финансовия сектор. Разговор с жена, който ще проведете, ще бъде полезен за вас.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък с лекота ще намерите разрешение на важни за вас проблеми. Ще намерите начин да излезете от една сложна финансова ситуация. Новина за драма в живота на хора, които познавате, ще ви разстрои, но едва ли ще имате някакво лично участие в това събитие. Бъдете стожери в семейството си и нека всеки да може да разчита на вас.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, пред вас е ден, който трябва да използвате максимално за реализацията на важни дела. Възможен е разговор или специално събитие на работното място. Емоционалната ви нестабилност или свръхчувствителност може да създаде напрежение в отношенията с хора от ежедневието ви. Контактите  с хора, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци ще ви заредят с оптимизъм за развитието на ваши важни планове.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще имате трудна комуникация с жени. Това ще бъде благоприятен ден за ангажименти с човек от семейството ви, който в момента живее или работи в друго населено място. Отношенията с хора от знаците Рак, Скорпион или Риби ще претърпят някакво развитие. Предоставя ви се възможност да реализирате свое очакване, свързано с работата или с бизнеса ви.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Красимира Янкова

Share
Published by
Красимира Янкова

Recent Posts

Челси попиля Уест Хем и излезе седми

"Сините" от Лондон спечелиха с 5:0...

11 минути ago

За Великден: МВР залови 38 пияни и 12 дрогирани шофьори

Проверени са 11 054 моторни превозни средства...

41 минути ago

7 употреби на портокаловите кори

За прогонване на насекоми от дома...

един час ago

Христос Воскресе! Какво ни пожелаха политиците?

Въпреки раздорите те показаха единност...

един час ago

Слънчево за Гергьовден, градусите достигат до 26°

Следобед на отделни места в Западна България ще превали...

2 часа ago

Полицията в Пазарджик с проблем: Къде да съхранява отнетите коли

Скоро капацитетът на служебните полицейски паркинги в областта ще се изчерпа...

2 часа ago
image0 (9K)