Хороскопът за 5 август: Емоционален ден за трите огнени зодии

На 5 август ще възникнат благоприятни възможности за постигане на успехи в сфери като образование, бизнес, култура. Тези от вас, които имат бизнес, ще имат интересни идеи за преднина пред конкуренцията или да завоюват по-добри позиции. Разбира се хитрости, лъжи и манипулации могат да ви дадат временен успех, но последствията ще са доста неприятни.

Ще имате благоприятен ден за вземане на решение, свързано с промяна на работа, със стартиране на нова дейност, с нововъведения от всякакъв характер. Ако сте работодатели, направете преоценка на персонала си, стимулирайте добрите и поговорете относно недостатъците с тези, които все още не са покрили вашия стандарт.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате емоционален ден, който ще даде отражение върху любовната ви или интимна връзка. Ще възникнат благоприятни ситуации на работното ви място. Мнозина ще са в очакване на предстоящо пътуване. В сряда може да очаквате пари от работа, от банкова или друга държавна институция.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, приятели или роднини ще ви занимават с техни проблеми или желания. Сряда ще бъде успешен ден за работа или за образование. През този ден бъдете готови за всякакви промени, срещи и разговори. Конкретно събитие ще ви върне към емоционални спомени от миналото. Добрите събития днес трябва да се случат в семейството или с хора от кръга ви роднини.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда ще имате благоприятни обстоятелства за разрешаването на финансови проблеми. Този ден ще е добър за развитие на съдебни или юридически дела. Ако имате ангажименти с деца, ще бъдете удовлетворени от постигнатите резултати. Мнозина ще преживеят безпокойство, свързано с решение или действие на жена, особено ако тя е родена под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, сряда ще бъде благоприятен ден за едно ново начало. Бързо изхвърлете от себе си всякакви песимистични чувства и нагласи. Дадено ви е да постигнете нещо, което е важно за развитието ви. Разговор или среща с мъж, роден под знака на Козирог, Телец или Дева ще внесе нови идеи или планове в живота ви. Днес има вероятност да се отложи една предварително уговорена среща или гостуване.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 


image0 (9K)