Хороскоп за 22 септември: Непременно помогнете, ако някой ви е помолил за това

Вторник е ден, в който ще трябва да излезете от летаргията (ако сте допуснали такава в живота си в понеделник) и да се захванете сериозно с работа по важните си дела. Запазва се тенденцията за добро развитие на селскостопанските дейности за тези от вас, които са ангажирани с такива.

Може да насочите вниманието си към разрешаването на битови проблеми и купуване на важни за дома ви придобивки.

Във вторник може да поставите началото на планове, чието развитие ще излезе извън рамките на тази седмица или на този месец. Това ще бъде благоприятен ден за търговия. Успехите ви в този ще зависят от умението ви вярно да преценявате ситуации, хора или възможности. Очаква ви динамика, в която губенето на време в детайлите няма да ви бъде от полза.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще бъде добре да балансирате разумно разходите си. Ще имате малки приходи или възможности за такива. Внимавайте при боравенето с пари. Във вторник ще имате контакти с хора, които не живеят във вашия дом. Не отказвайте поискана помощ. През този ден може да имате важни срещи или посещения, които ще оформят развитието на бъдещи планове и задачи.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще сте по-бавни и предпазливи в своите действия и решения. Ще имате необходимост от повече време за размисъл. Ще сте изумително търпеливи, особено ако сте наясно към какво се стремите или какво искате да съхраните. Ще сте склонни да отлагате някои свои задачи за някой от следващите дни. Събитие с човек, когото познавате, може да бъде причина за кратък момент на паника и тревога. Като цяло обаче се съобразете с основните тенденции на деня, за да не оставите след себе си един напразно пропилян ден. Любовта ще изиска естествени действия, без преструвки, хитрости или глезотии. Извънбрачните отношения могат да се радват на кратко спокойствие.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще имате променливо настроение, което изцяло ще определя вашите действия и решения. Успеете ли да превъзмогнете някои негативни тенденции на този ден, ще можете да се зарадвате на приятни преживявания в семейството и в любовта. Ще получите новина или ще имате телефонен разговор, които ще изчистят притеснение, свързано с бъдещето ви. Възможни са неочаквани пари или интересно предложение от финансов характер. Това ще бъде благоприятен ден за работа с финансови или банкови документи и договори, за получаване на пари чрез документ или предварително споразумение.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще ви очакват повече ангажименти, а обстоятелствата ще бъдат благоприятни за тяхното изпълнение. Това особено важи за имуществените и материални дела. Конфликт с млад човек може да помрачи за кратко настроението ви или да бъде причина за противоречия с други хора. Във вторник приемайте внимателно информация или предложение от финансов характер. Изненадите в този ден по някакъв начин ще бъдат свързани с хора от семейството ви или с роднини. Като цяло ще има с какво да запомните този ден, но това определено ще е от торбичката с изненадите.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)