Хороскоп за 22 септември, събота: Добро настроение но и тягостни спомени от миналото

В събота ще имате по-добро настроение, а и определени събития ще ви зареждат с нужните за това емоции. Мнозина ще се зарадват на новина от финансов характер. Други ще споделят радостно събитие свързано с дете.

[ad id=“225664″]

Миналото обаче все още ще е отворена рана за някои от вас. Единствено времето, както казват мъдрите хора, лекува…

Овен

Възможно е да станете по-търпеливи и разкрепостени, което да ви даде приятната възможност да се наслаждавате на любовта. Постарайте се да бъдете честни и откровени с близките си, дори това да причини болка някому.

Появяват се много възможности за установяването на партньорски връзки. Трябва само да направите верния избор.

Препоръчва ви се благотворителна дейност и пожертвувания.

Телец

Планетите ви съветват да не губите чувството си за хумор в любовните отношения. Възможно е сплетни и анонимни писма значително да усложнят отношенията ви с роднините.

Денят е благоприятен за делови контакти, такива с обществени организации и правителствени учреждения.

Дори в рискованите операции успехът ви е възможен.

Близнаци

Днес положението ви е нестабилно. Възможно е любимият ви човек да направи отстъпки, но това няма да ви е достатъчно. Днес можете да бъдете господар на положението или обратното, да се окажете в зависимост от партньорите или роднините си.

Денят носи неочаквани обрати, затова не взимайте никакви важни решения.

[ad id=“263680″]

Вашата устременост, смелост и неочаквани решения осигуряват пробив във финансовите проблеми.

Рак

Възможни са заблуди в оценката на постъпките на вашия избраник. Изблик на гняв може да доведе до разрив в съпружеските отношения. Възможни са разногласия дори с децата.

Обмислете спокойно и ясно плана и тактиката си през този ден. Благоприятен е контактът с началството за предложения или молби. Вероятно е да се отнесат благосклонно към тях.

Откажете се от примамливите предложения, които може да ви донесат само загуби.

Лъв

Вероятно днес сте незаслужено обидени от любимия си човек. Желателно е вечерта да отидете на гости или да посрещнете гости. Предстоят ви проблеми в сферата на професионалната дейност, конфликти с ръководството или с колегите, които да приключат не във ваша полза.

С каквото и да се заемете, в края на годината ви очаква успех.

Дева

Колкото и да ви се иска да се развлечете, не правете това днес в никакъв случай. Прехвърлете се на проблемите на близките си. Въздържайте се от съблазни и продължете започнатите неща.

Сравнете положението си с това на хората, които действително страдат в този живот.

Везни

Вече може да съставяте планове за бъдещето, взимайки окончателни решения. При много Везни семействата може да нараснат. Задачата, която можете да получите днес, може да ви постави в затруднено положение.

За това влияе недостатъчната подготовка и липсата на нужната информация. Мнозина са принудени да търсят помощ и поддръжка.

Възможно е да станете жертва на измама, несправедливост и дори на съдебни процеси.

Скорпион

Дори малките спречквания с любимия човек днес може да доведат до много голямо скарване и дори до пълен разрив. Умората и раздразнителността са съпровождани дори от озлобяване.

[ad id=“236993″]

В работата са възможни ситуации, при които всичко да ви дразни и нервира. Няма да знаете как да се справите с натрупалите се неприятности.

Спокойствие и трезви сметки – това е вашето спасение от неверни крачки в бизнеса.

Стрелец

Този ден е свързан с необходимостта да намирате бързо правилните решения при сложни любовни ситуации. Той не предвижда неприятни преживявания. Днес се очакват сериозни сблъсквания с външното обкръжение.

Както никога преди това, трябва да проявявате търпение и самообладание. Случайните успехи не трябва да ви главозамайват.

Не трябва да почивате на лаврите, още повече да се хвалите с успехите. Голяма е вероятността да разполагате с големи суми пари, но не за дълго.

Козирог

Търсете начини да защитите собствените си интереси. Проявявайте инициатива и настойчивост в любовните отношения. За днес характерни за вас са критичният поглед на нещата и липсата на нравствена чувствителност.

Може да ви се наложи да мобилизирате всичките си сили, за да успеете да се противопоставите на неочакваните обстоятелства на този ден.

Звездите препоръчват през тези дни да сте по-пестеливи от всеки друг път.

Водолей

Не се препоръчва да рискувате и да правите нереални планове. Трябва да преосмислите миналото и да обмислите плановете си за бъдещето. Ако се съмнявате в правилността на решението, взето от вас, се доверете на съветите на близките ви от по-възрастното поколение.

[ad id=“218548″]

Вероятно е да завържете няколко нови делови познанства, които да са ви в помощ по-нататък.

Възможна е поддръжката на приятели или роднини.

Риби

Денят е свързан с измами, илюзии, провокации и изкушения. Днес излишната доверчивост на Рибите може да ги постави в зависимо положение, което да се отрази на служебните проблеми и на ситуацията в семейството.

Постарайте се този ден да завършите всичко започнато, тъй като са възможни неочаквани проблеми, който да попречат на вашата дейност.

Звездите предупреждават за провал или финансови загуби.


image0 (9K)