Хороскоп за 24 септември: Нервни Овни, за Лъва пътешествията са цяр за всички болести

В понеделник събития в живота на приятели ще предизвикат противоречиви настроения и мисли у вас.

Този ден ще бъде благоприятен за работа, от която очаквате заплащане в рамките на деня или до края на седмицата. Ако пътувате, емоционално ще преживеете най-различни противоречия или действия на хора, с които ще се срещнете.

[ad id=“225664″]
Овен

Догадките и подозренията ви по отношение на любимия човек може да имат основания. В общуването си с близките Овните може да бъдат нервни и саркастични.

Изключително благоприятно време за почивка, пътешествия и общуване с роднините.

Днес може да не ви върви в хазарта и лотариите.

Телец

Звездите ви съветват да прецените своите възможности и да не предявявате към избраника си повишени изисквания. Не се включвайте в празни спорове, които няма да донесат нищо друго освен взаимно раздразнение.

Хората с творческите професии могат ефективно да проявят своите таланти и едновременно прекрасно да прекарат времето си.

Пренебрегването на собствените слабости може да доведе до големи парични загуби.

Близнаци

Денят е свързан с изпитанието на любовта. Възможните неприятности или ви закаляват, или ви ликвидират морално. Благоприятни са разместванията у дома и започването на ремонт.

Противопоказно е излишното съсредоточаване върху професионалните проблеми. Поканете гости за вечерта.

Преценете предварително финансовите си възможности, за да не се окажете в глупаво положение.

Рак

Съществува вероятността за връзка и с друг човек, която да е страстна, но не и продължителна. Много от грешките от миналите дни са следствие от игнорирането от вас на мъдрите съвети, може би от по-възрастни роднини.

Не ви се препоръчва да се нагърбвате с много проблеми, в това число и с организирането на семейната почивка или мероприятия.

Опасявайте се от прекомерни разходи.

Лъв

Общуването с приятелите, срещите с интересни хора и любовните отношения са успешни и ви носят удовлетворение. Трябва да се занимавате само с неотложните житейски дейности.

Пътуванията и пътешествията или почивката на море в обществото на близки хора премахват умората.

Възприемайте финансовите загуби и кражбите на имущество без излишни емоции, както се казва „Бог дал, Бог взел“.

Дева

Ако придавате голямо значение на мечтите си, рискувате да изпаднете в заблуждение. Обърнете внимание на нещата, които ви изглеждат дребни и които свидетелстват за промененото отношение на околните към вас.

Препоръчва ви се заедно с цялото семейство да отидете на поход – в този ден се чувствате като абсолютно свободен и щастлив човек.

По пътя може да срещнете интересни хора и да завържете полезни познанства, финансовото положение не трябва да ви тревожи.

Везни

Най-много може да ви заинтересуват общуването и разговорите. При това в разговорите вие може да взимате инициативата, превръщайки диалога в монолог.

През втората половина на деня при много Везни са вероятни приятни грижи, свързани с пътуване или дългоочаквана покупка. Благоприятни са спортните състезания и дори авантюрите.

Може да сте късметлии в обществената дейност и бизнеса по организирането на шоу и развлечения.

Скорпион

Изблиците от емоции може да се сменят с пълна апатия или с озлобено примирение. В семейството е възможен конфликт с децата-тийнейджъри. Много от представителите на този знак заминават на пътуване, свързано с интересите на техния бизнес-партньор.

Препоръчва ви се да бъдете предпазливи с финансите, тъй като са възможни загуби от ваша страна.

Стрелец

Днес трябва да подхождате разумно и предпазливо към всяко предложение, проблем и всяко познанство. Звездите не ви препоръчват да взимате глобални решения.

Въведете ред в личните си документи. Денят е изпълнен с нови срещи и неочаквани познанства, във връзка с което звездите ви предупреждават за непредвидени разходи.

Днес е добре, ако съумеете колкото се може по-старателно да въведете ред в личните си дела и да си платите старите дългове.

Козирог

Само от вас зависи дали да се запазят отношенията между влюбените и семейните двойки или да се наложи да се разделите завинаги. Възможни са проблеми, свързани с близък човек или с роднините.

Днес са възможни неприятни приключения и катастрофи. Ако карате кола, бъдете много внимателни на пътя.

Не е изключено да се срещнете със стари длъжници.

Водолей

Днес успехът ви в любовта зависи пряко от умението ви да сменяте тактиката на поведението си. В тежки минути на помощ може да се притече психотерапията и доверителната, задушевна беседа, както и обръщането към мъдрите мисли на велики хора.

В спокойна обстановка можете да се справите с много текущи дела.

Може да се оправите и в най-обърканите ситуации. Ако финансовото ви положение позволява, пожертвайте част от парите си за нуждаещите се.

Риби

През първата половина на деня влюбените Риби могат да почувстват известна меланхолия и то без причинна. Денят се характеризира с вътрешни разногласия и изолирането ви от външната суетня.

Препоръчва ви се спокойна почивка. Трябва да проанализирате своите възможности и склонности. Това ви позволява да разберете и преосмислите много неща.

Днес не отхвърляйте помощта на приятелите и близките си – в нея е ключът за решаването на проблемите.


image0 (9K)