Любопитно

Хороскоп за 30 септември, неделя: Телците с ново начало, Девите правят компромиси

В неделя ще ви се наложи да разчистите някои емоционални недоразумения с ваши роднини или приятели. Понякога това може да бъде доста болезнен процес, тъй като ще се кажат или чуят различни истини или обвинения. Ще получите радостна вест свързана с момче или с млад мъж.

Овен

Голяма част от вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Помогнете на близките си, ако искат финансовата ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари.

Днес е ден за децата и любимите ви хора, за спорт и за хобитата ви. Отдайте се на на повишеното ви любовно настроение. Работили сте, за да имате сега избор от възможности, остава да изберете най-перспективната и да се заловите за работа.

Най-добре ще е, ако се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Телец

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, неделята ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните.

Семейството и приятелите ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този зимен ден за какво друго може да си мечтае човек.

Ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Близнаци

Тази ваша неделя може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина – тъй като е свързан с кавги и противоречия. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение.

Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие.

Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Добре ще ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури.

Рак

Днес интуицията ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности.

В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Лъв

В неделя е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си.

Използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Дева

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред вас цели. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари.

Здравето ви е отлично и скоро едва ли ще ви създава проблеми. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Утрешният ден ще не е благоприятен за професионални изяви и пътувания, както и за работа или контакти с хора, свързани с чужбина.

Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Везни

Имате куп неща за вършене. Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Очаква Ви нова любов. Неделя носи изпитания и предизвикателства.

Скорпион

Неделя е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето ви денят ще бъде напрегнат.

Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Всичко случващо се в живота ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи.

Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Влагате желание в работата си и това ще си личи по резултатите. Доволни сте от постигнатото, но това не Ви прави по-малко внимателни и към околните. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Стрелец

Неделя е благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението.

Любовна авантюра ще ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Възможно е утре работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. Бъдете оптимисти.

Козирог

В неделя е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Не прекалявайте с похапването. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Утре обърнете внимание на отношенията си. Утре всичко тръгва по вода.

Водолей

В неделя се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Добре би било да се погрижите за здравето си. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати. Бъдете деликатни, но твърди.

Риби

Неделя може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия.

Ще трябва да споделите чувствата си. Обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни.

Всичко това прави периода объркан и наситен с напрежение.

Неделя е много благоприятна за реализация на цели свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Пеевски: Нека Свети Георги ни дава сили и смелост за по-добър живот

Празникът е на всички етноси и религии...

46 минути ago

В последния почивен ден се очаква засилен трафик но пътищата в страната

Продължават и проверките на "Пътна полиция"...

47 минути ago

Литийно шествие на Бачковския манастир на втория ден от Великден

Вярващи съпровождат чудотворната икона на света Богородица...

един час ago

Без военен парад тази година за Деня на храбростта

Празникът ще бъде отбелязан с водосвет на бойните знамена...

2 часа ago
image0 (9K)