Скучно ми е

Хороскоп за 1 септември

ОВЕН

Пе­тък е дос­та до­бър ден за Ов­ни­те. Ак­тив­ни сте и при­до­бив­ки­те са ха­рак­тер­ни днес при вас. Във все­ки слу­чай те би­ха би­ли най-зна­чи­тел­ни чрез бла­го­дея­ния­та, кои­то ще ви нап­равят ва­ши ко­ле­ги. Ста­ва въп­рос за взаим­на дей­ност или прос­то за сим­па­тия. Не да­вай­те глас­ност на де­ла­та си.

ТЕЛЕЦ

Прия­тно из­не­на­да­ни ще бъ­дат Тел­ци­те от по­ло­жи­тел­но­то от­но­ше­ние на род­ни­ни, кои­то мо­гат да се ока­жат в ос­но­ва­та на нов биз­нес. За дру­ги прия­тна­та из­не­на­да ид­ва от стра­на на ро­ди­те­ли, кои­то ще зас­ви­де­телс­тват лю­бов­та си към вас чрез пре­дос­тав­яне на но­ви ма­те­риал­ни ре­сур­си.
[ad id=“225664″]

БЛИЗНАЦИ

Мно­го ста­бил­ни са днес Близ­на­ци­те и денят ще ви за­до­во­ли по ли­ния на всич­ко, с кое­то ще се зае­ме­те – про­фе­сио­нал­ни ан­га­жи­мен­ти, де­ло­ва ак­тив­ност, пе­че­лив­ши по­зи­ции и фи­нан­со­ви при­до­бив­ки за деня, и навс­якъ­де къс­ме­тът ще съз­да­ва из­клю­чи­тел­ни ус­ло­вия. Доб­ри кон­так­ти за мно­зи­на.

РАК

Ба­лан­си­ран е пе­тък при по­ве­че­то от Ра­ци­те. Къс­ме­тът е ха­рак­тер­но явле­ние и мно­зи­на мо­гат да се въз­пол­зват в пъл­но­та от не­го. Във ва­шия про­фе­сио­на­лен и де­ло­ви ста­тут не е из­клю­че­но да се от­крият за вас но­ви въз­мож­нос­ти, ако проя­ви­те по­ве­че ак­тив­ност в то­ва от­но­ше­ние.
[ad id=“225664″]

ЛЪВ

Мно­го до­бър ден е пе­тък за Лъ­во­ве­те и мно­зи­на от вас ги оча­кват доб­ри но­ви­ни. По прин­цип не са­мо но­ви­ни­те имат по­ло­жи­тел­но от­но­ше­ние към то­зи ден, съ­що­то се от­нася до пре­го­во­ри или сключ­ва­не на до­го­во­ри. Спо­кой­но мо­же­те да раз­чи­та­те на къс­ме­та си при всич­ки де­ла.

ДЕВА

Де­ви­те ще се реа­ли­зи­рат днес, ако търсят ак­тив­но­то съ­дей­ствие на свои­те съд­руж­ни­ци от биз­не­са или по­мощ­та на ко­ле­ги­те си. Тя мо­же да се из­ра­зи под фор­ма­та на мо­рал­на под­кре­па или съ­вет, от кои­то се­га се нуж­дае­те. Без то­ва мно­зи­на би­ха би­ли сла­бо ак­тив­ни или ще раз­пи­леят си­ли­те си.

ВЕЗНИ

Осо­бе­но ус­пе­шен е пе­тък за вас. Се­га въз­мож­нос­ти­те ви са по-го­ле­ми от друг път, но ед­нов­ре­мен­но с то­ва съ­щес­тву­ва тен­ден­ция да ги про­пус­не­те. Та­ко­ва не­що мо­же да се слу­чи, ако се за­бър­ка­те в пре­пир­ни или тръг­не­те да раз­след­ва­те оно­ва, кое­то някой няко­га е ка­зал за вас.
[ad id=“225664″]

СКОРПИОН

Къс­ме­тът ви е мно­го голям, но той мо­же да ос­та­не на тео­рия, ако не проя­ви­те ак­тив­ност. Ха­рак­тер­ни за деня са при­до­бив­ки­те от ин­ди­ви­дуал­на ра­бо­та. Още по-доб­ро раз­ви­тие ще на­мерят биз­нес кон­так­ти­те, къ­де­то на мно­зи­на от вас ще бъ­дат пред­ло­же­ни но­ви до­го­во­ри.

СТРЕЛЕЦ

За бла­гоп­рия­тна­та пром­яна във ва­шия жи­вот пе­тък мо­же да се ока­же мно­го по­ле­зен ден. Днес поч­ти всич­ки са за­дъл­же­ни да из­вър­шат не­що, кое­то е свър­за­но със собс­тве­на­та си реа­ли­за­ция, ако ис­кат да бъ­дат убе­де­ни в свои­те ус­пе­хи. Мо­же да се поин­те­ре­су­ва­те от фи­нан­со­ви­те ус­ло­вия, които ви предлагат за бъдещата работа с партньори.

КОЗИРОГ

Де­ло­ви, ак­тив­ни и из­пъл­не­ни със спо­соб­нос­ти са Ко­зи­ро­зи­те. Някои от вас са дос­та по­доз­ри­тел­ни към ус­ло­вия­та, кои­то днес ще ви бъ­дат пред­ло­же­ни от­нос­но бъ­де­ща про­фе­сио­нал­на из­ява. Не прояв­явай­те по­доз­ри­тел­ност към око­лни­те, в мо­мен­та то­ва въоб­ще не е необ­хо­ди­мо. Днес ще получите някакво съделно решение, касаещо ваш имот.
[ad id=“225664″]

ВОДОЛЕЙ

Мно­го от Во­до­леи­те пре­неб­рег­ват лич­на­та си ста­бил­ност и се под­да­ват на про­во­ка­тив­ни влия­ния, от кое­то пе­челят със­тоя­ние на пре­въз­бу­де­ност и нер­вно разс­трой­ство. Се­га мно­зи­на се впе­чатл­яват от чуж­ди­те неп­рия­тнос­ти, въп­ре­ки че няма с как­во да по­мог­нат за поп­рав­яне­то на не­ща­та. Не се впускайте в излишни спорове и уточнения.

РИБИ

За Ри­би­те пе­тък мо­же да се ока­же из­клю­чи­те­лен ден. Мно­го гол­яма е ве­роя­тнос­тта нео­чак­ва­но да пос­тиг­не­те име­нно оно­ва, към кое­то в пос­лед­но вре­ме се стре­ми­те. В служ­ба­та ви ще ви бъ­де от­пра­ве­но неп­ра­вил­но об­ви­не­ние във връз­ка с на­чи­на ви на ра­бо­та. Изяснете на началниците си нещата, за да няма недомлъвки и неточности.
Източник:Blitz.bg

Румяна Иванова

Аз мога

Share
Published by
Румяна Иванова

Recent Posts

Избори 2024: Българите разбраха, че месията не е решение, а главоболие

Любомир Стефанов: На изборите българинът се насочва към наличния асортимент...

11 минути ago

Посрещнаха Радев с церемония в Азербайджан

Президентът е на официално посещение в Баку...

13 минути ago

Григорова и Костадинов се захапаха: За предателството и кой от кого и защо е взимал пари

Лидерът на "Възраждане" се опитал да я преметне със социологическо проучване...

17 минути ago

София Прайд 2024 се мести на площад „Батенберг“

Шествието за човешки права ще се състои на 22 юни...

29 минути ago

Минчев за казуса с Корал: Много шум за нищо

Преговорите след изборите ще са трудни, не невъзможни...

39 минути ago

Условията за туризъм в планините добри, но само до обед

Следобед се очакват валежи и гръмотевични бури...

един час ago
image0 (9K)