Футбол

Хубчев: Нужни са ни поредица от такива мачове

Селекционерът на националния отбор на България Петър Хубчев коментира победата над Швеция с 3:2 късно снощи на националния стадион „Васил Левски“.

[ad id=“218001″]

„Сега ще ми бъде много трудно да направя коментар в детайли за мача. Но винаги съм ви казвал, че този отбор може да живее само от пълното себераздаване, каквото беше днес, и от здравите единоборства. За мене тази победа е още по-сладка, защото с тези неща я спечелихме. И аз се радвам още повече“, заяви националният селекционер.

[ad id=“218001″]

Хубчев беше изгонен от резервната скамейка в средата на първото полувреме заради протести срещу съдийски отсъждания на италианеца Паоло Талиавенто и след края нямаше право да се явява на пресконференция.

[ad id=“218001″]

Попитан дали вече България има своя нов национален отбор, той отговори:

„Не. Нужни са поредица от от такива мачове, за да кажем, че имаме нещо направено. Просто отдавам на манталитет това, че не играем еднакво добре и като домакини, и като гости. Не ви обещавам, че ще направим същата игра в Холандия. Това е нашият голям проблем: че нашите футболисти не могат да направят два еднакво силни мача срещу силни противници в рамките на 2-3 дни. За съдийството знаете, че по принцип не говоря, но този съдия беше неадекватен на това, което се случваше на терена.“

Стефан Стефанов

Share
Published by
Стефан Стефанов

Recent Posts

Таро прогноза за 6 – 12 май

Ето какво показват таро картите...

32 секунди ago

Арх. Здравков: ЦСКА все още няма разрешително за строеж

Жалба бави издаването му за строеж на новия стадион...

34 минути ago

Славия и Арда се занулиха на Овча Купел

"Белите" вече са без шансове за седмото място...

3 часа ago

Возим се на влак по нови цени от утре

Скокът на някои от билетите е 20%...

3 часа ago

Почина депутатът от ПП-ДБ Петя Ставрева

Тя бе председател на ПП "Обединени земеделци"...

3 часа ago
image0 (9K)