ИЗБРАНИ

Цветанов с дълъг пост във Фейсбук след оставката

Благодаря изключително много на всички, с които заедно работихме за ПП ГЕРБ още от самото й създаване. Така започва емоционалният пост във Фейсбук, с който доскорошният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов благодари на колегите си.

Ето какво още каза политикът:

Благодаря на всички министри, народни представители, кметове на общини, кметове на неселени места, общински съветници. Най-много обаче благодаря на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, които неуморно още от самото създаване на партията защитават нейната кауза. Благодаря и на премиера Бойко Борисов за успешната ни съвместна работа през всичките тези години.

След като днес Националното събрание на ГЕРБ прие оставката ми от всички ръководни постове в партията, фейсбук страницата ми ще остане активна, макар и не със същия интензитет. Чрез нея ще можете и да се свържете с мен.

Нека обаче не пропускаме и една много важна новина от днес – премиерът Борисов обяви, че в сряда проектът за решение за закупуването на самолети F-16 от САЩ влиза на заседание Министерски съвет. След ратификацията и в българския парламент нашата страна ще даде поредният ясен сигнал за своята евроатлантическа принадлежност. Това ще бъде и ново доказателство, че за нас евроатлантическият път и изграждането на съвместими отбранителни способности с НАТО е основен приоритет.

Красимира Янкова

Share
Published by
Красимира Янкова

Recent Posts

Ботев Пловдив e на финал за Купата, размаза ЦСКА

"Жълто-черните" чакат победителя от двойката Хебър - Лудогорец...

4 минути ago

Kак да премахнете белезите от акне веднъж и завинаги?

Насладете се на красива кожа по всяко време...

19 минути ago

65% от работещите у нас не взимат достатъчно пари, за да се издържат

Това заяви икономистът Любослав Костов...

27 минути ago

Григорова похвали Нинова за предложението за широко обединение на лявото

Това обаче се правило преди регистрацията на коалициите...

28 минути ago

Как да накарате момчето да ви хареса?

Вижте някои съвети...

37 минути ago
image0 (9K)