Цветеслава Гълъбова: Ей, щраусоподобни гербоиди, не сме интелектуално семпли като вас, разберете го!

Бившият икономически министър Борисов сутринта много разпалено ни убеждаваше от тв-то, че язовирът нарочно е източен.

На 31.05 си бил пълен – доказвали го някакви графики , които били онлайн. Абе, г-н бивш министър, една локва като пресъхне, докато се нацепи земята под нея, минават поне 3 седмици при настоящите температури. А това не е локва, а цял язовир. Няма как земята да се нацепи за седмица. Това се учи в шести клас по география, г-н калинко герберски.

И второ – оревахте орталъка, че машините за гласуване можело да бъдат хакнати, макар че нямат връзка с интернет, а вашият калинко тип марокански скакалец сутринта размахва някакви графики от онлайн наблюдение. Последните всеки съвременен тийн ще спретне точно за 10 минути срещу едно кенче енергийна напитка.

Ей, щраусоподобни /по размери на мозъка/ гербоиди, не сме интелектуално семпли като вас, разберете го. Ама то и това иска мозъчни гънки, а не само безспорния инстинкт за крадене, който при вас е стократно развит и побеждава останалите. Това, че няма кой да ви попита е друг въпрос. И оставете тенезмите си /мед. – непродуктивни напъни за дефекация / само и единствено за севда тв.

Цветеслава Гълъбова

източник www.dunavmost.com


image0 (9K)