Цвети на Криско: Изпращам ужасна година!

Трудности в живота си през последните месеци изпитва жената в живота на Криско. Цвети призна, че няма никакво настроение и отминаващата година е била доста трудна за нея. „Не ми е ден, не ми е месец, не ми е година!“, това споделя красивата ексстюардеса.

Въпреки че 2021 г. й донесе най-голямото щастие и тя стана майка за втори пьт, Цвети трудно се справя с ежедневните битовизма, които очевидно са я налегнали. Според запознати причината за това е непрестанното отсъствие на Криско.

Графикът на звездата през последните месеци е изключително наситен от участия. Криско не спира да записва нови и различни дуети, като последният с Тони Стораро предизвика абсолютен фурор. Това обаче не задоволява Цвети, която през по-голямата част от времето е сама с децата. Въпреки че има помощ от бавачки, на Цвети й липсва най-милото, а именно опората на любимия. Макар да й е тежко, Цвети се стреми да създава настроение не само за себе си, но и за близките.

„Чак сега ми се включи коледното вълнение“, написа вчера брюнетката, която явно дава всичко от себе си, за да излезе от дупката, в която е попаднала. За процепа в отношенията между звездната дойка се заговори след появата на сина им Даниел през март. Тогава отговорностите за Цвети стават двойни и докато гледа бебето, тя трябва да отделя необходимото внимание и на двегодишната Амая, пише „България Днес“. Но Криско винаги отсъства!


image0 (9K)