Categories: България

Цвети на Криско пръсна 20 бона за тунинг след раждането

Половинката на Криско Цветелина Петрова е претърпяла сериозен тунинг след раждането на малката Амая.

Младата майка си е направила неоперативна липосукция на корема. Цвети се е възползвала от нова технология за прецизно контуриране на тялото, като с апарата се обработват мастни натрупвания и отпусната кожа в зони, които трудно се повлияват от традиционни процедури, спорт или диети.

С новата технология Петрова е постигнала резултат само след една процедура, без дискомфорт и дълъг период за възстановяване, както при старите методи за липосукция. Именно заради бързото възстановяване и липсата на белези, Крисковица се спряла на този метод за да прибере корема си след раждането. За процедурата се е бръкнала с 8000 лева, които, естествено, дошли от джоба на любимия й мъж.

С прибирането на корема, Цвети поискала и да си сложи гърди. Въпреки че след раждането не кърми дъщеричката си, защото веднага започна диети, бившата танцьорка решила, че не си харесва бюста и това, че е плоска.

Днес някогашната стюардеса се е превърнала в копие на Галена. Дори почитателите на фолк певицата не могат да ги различат. Младата майка наистина заприлича на Галена с новата си прическа и пищни форми. „Помислих те за Галена! Ама пак си много яка”, пишат фенове на Цвети в социалната мрежа.

Цвети се е спряла на увеличаване на бюста с анатомични двойно гелови импланти, като цената на операцията е 4900 евро. Общо за двете корекции са излезли около 18 бона, които Криско платил за да зарадва половинката си, която го дари с дъщеричка. След бюста и корема половинката на рапъра Криско се обзаведе и с нова уста. Брюнетката напомпа джуките си стабилно с хиалурон и тъкмо е закръглила сумата за корекциите си на 20 бона. Отделно гаджето на Криско има корекция на носа си, който е старателно изтънен и „пипнати” скули, пише „Уикенд“.

 

Ваня Русева

Recent Posts

След негативната реакция: „Търговска Лига“ сменя името на болницата „Мама и аз“

В лечебното заведение няма да има педиатрично отделение...

29 минути ago

Ноле разкара още един треньор

Той обмисля да продължи сам...

59 минути ago

Стоян Георгиев сам напуснал ПП, имали различни мнения

Нямам място в редиците на тази партия, заяви той...

2 часа ago

Последни сме в ЕС по извънреден труд

Гърция е на първо място...

2 часа ago
image0 (9K)