Цитиридис с гаден навик – гризе си ноктите до кръв

Приемникът на Слави Трифонов в бТВ Николаос Цитиридис имал лошия навик да си гризе ноктите. Той така си наранил единия пръст със зъби, че от него бликнала кръв. Не само гледката, но и болката била доста неприятно, пише „Уикенд“.

„Ето това си причиних, не правете като мен“, коментира Цитиридис. Според психолози гризането на нокти в много случаи е начин да се избяга от проблеми, тревоги и негативни емоции.

Такива вероятно не са липсвали на Цитиридис, тъй като седмици наред много жълти медии писаха, че след Нова година Шоуто на Цитиридис ще бъде спряно, тъй като не успяло да замести пълноценно предаването на Слави Трифонов, нямало достатъчен рейтинг и не събирало достатъчно пари от реклами. Още от самия старт на предаването водещият непрекъснато е сравняван с гологлавия си предшественик и сравненията обикновено не са в полза на гърка.

Слуховете за спирането на шоуто му обаче се оказаха силно преувеличени. Предаването остава и ще стартира пореден сезон от 1 февруари, рождения ден на Цитиридис, който отговори на злостните клюки с шега, че е започнал да си търси работа като хамалин.

 


image0 (9K)