Чаатай Улусой бил причината да няма втори сезон на „Вътрешен човек“

Българските зрители тази вечер ще гледат последния епизод от турския крими сериал „Вътрешен човек“. Повечето успешни теленовели правят втори, трети сезон, но не и този. Защо?

Син на емигрант от България, Чаатай Улусой – привлекателен, харизматичен, сериозен

Оказва се, че причината е в актьора Чаатай Улусой, изпълняващ главната роля на Сарп Йелмаз.

Той имал договор да се снима в две телевизионни поредици на продуцентската компания „Ай Япъм“ и още отначало предупредил, че ще участва във „Вътрешен човек“ само един сезон. Това не попречило на продуцента на компанията – Керем Чатай, да обещае, че сериалът ще се снима няколко сезона, ако рейтингът е висок. В същия момент обаче
Чаатай Улусой вече бил подписал договор за работа с Netix и още веднъж предупредил, че ще напусне поредицата и за него историята на Сарп Йълмаз приключва.

Напълно променен, Чаатай Улусой влиза в ролята на българския турчин Коджи Юсуф

Така продуцентите от „Ай Япим“ са изправени пред проблема – или да убият Сарп и да продължат без него, което най-вероятно ще намали рейтинга, или да измислят нещо ново.

И тогава е намерен компромис – самият Чаатай им предлага веднага след „Вътрешен човек“ да стартират друга подобна криминална поредица с хора от екипа, като ги уверява, че същите зрители ще гледат и новия сериал. Тази идея на актьора ражда поредния сериал „Чукур“/“Ямата“, главната роля в който поема колегата му Арас Булут Ийнемли, а екранна негова партньорка става изключително известната в Турция млада актриса Дилан Чичек Дениз.

Големият финал на сериала “Вътрешен човек”

Така всъщност „Вътрешен човек“ завършва с хепи енд – в последния епизод цялото семейство е заедно, майката и двамата ѝ синове. Сериалът приключва с
награждаването на Сарп, на което присъстват семейството и приятелите му, както и всичките му колеги от полицията.

В този ден Джелял е в затвора и се самоубива.

Чаровникът Арас Булут Йенемли влиза в нова роля по препоръка на „батко“ си

Умут също е зад решетките, но присъства на церемонията на брат си с разрешение, а и скоро ще излезе на свобода. Цялото семейство е заедно и краят е щастлив.


image0 (9K)