Части от ж.к. „Дружба“ 1 остават на сухо в сряда

На 29 юни 2022 г. (сряда) във връзка с подмяна на спирателни кранове по ул. „Капитан Димитър Списаревски“, ж.к. „Дружба“ 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: бул. „Христофор Колумб“, ул. „Искърско шосе“, бул. „Кръстю Пастухов“ и ул. „Кап. Димитър Списаревски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следните адреси:
– ул. „Тирана“ пред магазин „Макс“
– на пазара пред пощата.

На 29 юни 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на пожарен хидрант по ул. „Георги Паячевич“, кв. „Подуяне“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Георги Пеячевич“ от ул. „Каймакчалан“ до ул. „Голаш“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Паячевич“ № 61.

На 29 юни 2022 г. (сряда) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Кота 1050“, ж.к. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Кота 1050“ от ул. „Иван Сусанин“ до ул. „Купените“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кота 1050“ на кръстовището с ул. „Иван Сусанин“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

https://www.dnes.bg/ … Натисни СПОДЕЛИ, моля!


image0 (9K)