ИЗБРАНИ

Черна неделя! Адът продължава с осми труп на пътя

Черна неделя за България. Труповете по родните пътища през днешния ден станаха осем. Късно вечерта стана ясно, че в тежката катастрофа край Драгоман, която блокира пътя към „Калотина“, е починала и жената, спътница на водача, който издъхна на място.

Лекарите са се борили за живота й до последно, но травмите й са били несъвместими с живота и малко след постъпването й в болницата, тя е починала. Днешният кървав ден бе белязан от много катастрофи с пострадали и загинали. Двама души намериха смъртта в София.

Единият инцидент е станал около 3 часа на бул. „Сливница“, където млад мъж е забил возилото си в уличен стълб. Причините за катастрофата все още не са ясни.

Малко след 6 сутринта пък край Владая едва 21-годишен перничанин почина след катастрофа. Автомобилът му е паднал в дере до пътя.  Рано тази сутрин при катастрофа загина 16-годишно момче на пътя Пазарджик – Пловдив. Най-тъжна бе трагедията, разиграла се на пътя Варна – Бургас.

Майка и бебето й издъхнаха при зверски инцидент там. Малко по-късно от раните си починал и водачът на автомобила. По информация от полицията загиналото семейство е родом от Румъния.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Пеевски: Нека Свети Георги ни дава сили и смелост за по-добър живот

Празникът е на всички етноси и религии...

40 минути ago

В последния почивен ден се очаква засилен трафик но пътищата в страната

Продължават и проверките на "Пътна полиция"...

41 минути ago

Литийно шествие на Бачковския манастир на втория ден от Великден

Вярващи съпровождат чудотворната икона на света Богородица...

54 минути ago

Без военен парад тази година за Деня на храбростта

Празникът ще бъде отбелязан с водосвет на бойните знамена...

2 часа ago
image0 (9K)