Честит рожден ден от ЗАРАТА на родените на 3-то число!

Числото 3 от всеки месец е нечетно, следователно е динамично. Вдъхва на притежателите си независимост, непоколебимост, активност, стабилност, дисциплинираност. Родените на 3-то число от всеки месец са самоуверени, инициативни и често стават известни в различни области от живота.

Амбициозността кара „тройките” да мечтаят за власт, за значими постижения, за голяма популярност и естествено за висока оценка. Те постоянно мислят за бъдещето и кроят планове. Упорито се борят за целите си. Не понасят подчиненото положение, нито ниско квалифицираната работа, но стоически се примиряват в началото на кариерата си с това, докато в един момент изплуват нагоре. Тогава се стремят към собствен бизнес или още по-голям началнически пост, за да си осигурят все по-голяма независимост.

Много са отговорни и насочват енергията си в търсене на практични решения, за да направят живота по-красив, радостен и успешен. Притежават добра интуиция и комбинативност в мисленето. Умеят да общуват, ясно изразяват мислите си, могат да бъдат добри съветници, учители, оратори и писатели. Подобно на „единиците” се нуждаят от вниманието на другите и се стремят да го привличат постоянно, даже понякога прекаляват в този си стремеж.

Те не са консервативни и само да усетят, че имат полза от нещо, могат да променят възгледите си, без да се притесняват, че изоставят свои предишни позиции. Разбира се, не приемат чуждото мнение, без да го обмислят добре. „Тройките” вярват в истината, смятат, че макар и невинаги приятна, тя е по-добра от лъжата. Те работят упорито през целия си живот и винаги са заети с нещо. Дори да изпитват потребност от почивка, трудно си я разрешават.

Ако едно занимание започне да им омръзва, превключват на друго. Рядко обаче изоставят започнатото, по-често го довеждат до успешен край, макар и с известна пауза. Това ги прави самоуверени, защото имат реална самооценка за постиженията си. Хората с число на душата 3 са стабилни. Държат на думата си. Обичат реда и дисциплината. Подчиняват се на установения ред дори да не го одобряват.

Когато изградят своя самостоятелна сфера, налагат свои ред. Често са тиранични, изисквайки от другите да се съобразяват с него и по-тази причина нерядко са в конфликт с близките си хора, тъй като смятат, че в дома им трябва да царят именно техните правила. Въпреки тези прояви близките им ги уважават и се съобразяват с тях. Хората с число на душата 3 се отличават със стабилно телосложение,  рядко са с крехка и слаба фигура. Имат неизчерпаема енергия. Те са оптимисти. Имат приятели. Неизменно са обградени от представители на противоположния пол, но не се впускат в безразборни приключения, а се свързват само с изгодни партньори. Могат да се проявят като безцеремонни, ревниви и горди, но като цяло се придържат към добри отношения дори с враговете си.

„Тройките” са обречени да се борят в живота повече от другите, но в крайна сметка усилията им се увенчават с успех. Хората с число на душата 3 трябва да избягват ненужните спорове, за да не натоварват нервната си система. Задължително е да контролират гнева си, маниерите си на тирани, да предоставят свобода и на другите членове на семейството, да уважават партньорите си.

Трябва да се възпитават в търпение. За тях е важно да се научат как да харчат парите си, защото имат слабост да ги пилеят. Те трябва да не преяждат, да се движат редовно, да се занимават със спорт, без да се претоварват прекалено.


image0 (9K)