Честит рожден ден от ЗАРАТА на родените на 31-во число!

Числото 31 е комбинация от две добри числа: 3 (Юпитер) и 1 (Слънце), но пък се редуцира до 4, което се управлява от неблагоприятната полупланета Раху, която създава много проблеми  и неувереност на тези, които покровителства.

Те са с променлив характер, могат да бъдат добри и лоши, а понякога чак зли. Околните не винаги ги разбират точно, поради което често се чувстват самотни; потайни са, взискателни, самоизолират се, не са достатъчно социални и често проявяват инат. Наличието на числото 3 ги прави донякъде егоистични, а числото 1 – властни. Родените на 31-ви са по-срамежливи и затворени, но работят усърдно. Те са привърженици на съвременните идеи. Обичат справедливостта и защитават по-слабите. Числото 3 е водещо в този отрязък на изследването и със силно влияние върху числото като цяло. Това е много силно число и съответно двата дни на тази десетдневка са силни и диктатори. Те имат много общо с числата 3 и 30 и характеристиките им са едни и същи, като се различават само по акцент. Това е така поради промяната в позицията на водещото число. Емоционалният живот на числото 31 е труден. Конфликтът на двете числа се проявява така, че външно то е уве­рено и дружелюбно. Но вътрешно е малко несигурно, макар ни­кога да не дава това да се разбере. То копнее за увереност и ужасно се нуждае от някой, който да му я вдъхне.

Родените под това число изпитват влиянието на числото 4, ко­ето играе голяма роля в емоционалния им живот. Числата Чети­ри реагират бавно на емоциите, но веднъж сторили го, остават верни за цял живот. Тяхната искреност не подлежи на съмнение, защото обичат трудно, но обикнат ли, чувството им е дълбоко. При секса картината е много различна – тук са напълно без­чувствени. Те са силно сексуални, с огромно желание.

Чувства­та не вземат участие в тяхната сексуалност. Дори когато са с човека, когото обичат, актът е чисто физически и в този момент те се интересуват единствено от животинската си нужда. Жела­нието се надига като порой и е необуздано като порив. Ако жаж­дата им не се утоли навреме, стават нервни и раздразнителни. Основният недостатък на числото 31 е неговият песимизъм. Той може да отрече всички добри качест­ва. Те са също така ревниви, защото лесно губят своята самоу­вереност. Никога не са доволни от това, което имат. Дори ако имат всич­ко, за което човек може да мечтае, те продължават да копнеят за неща, които не притежават.

Това може да ги доведе до потисна­тост и депресия. Притежаващите числото 31 са сложни характери. Първото изискване е някой да ги подкрепя, въпреки външната проява на увереност. Душевното им състоя­ние е предразположено към мрачност и депресия, макар че ряд­ко дават израз на това. Партньорът им трябва да усеща и разсейва тези мрачни мисли и да насочва вниманието им към по-весели неща.

Въпреки всичко, числата 31 са водачи по инстинкт и лидери по природа. Партньорите им трябва да ги следват, а околните -да им помогнат да развият многото прекрасни качества на ума и сърцето, които притежават. Техният висш душевен калибър, ефикасност и вярност, ги прави забележителни личности. Партньо­рите им ще имат истински късмет, стига само да могат да разберат нуждите им.

Числата 31 са предразположени към сърдечни оплаквания. Това се дължи на склонността им към песимизъм. Добре е постоянно да следят за състоянието на сърцето си. Редовното приемане на мед и портокали помага за доброто здраве. Родените на 31 число трябва да преодолеят склонността към песимизъм и да гледат откъм слънчевата страна на живота. Те имат късмет да притежават много добри качества и трябва да ги развиват, вместо да ги отричат, както са склонни.

Успехът е наблизо и не бива да го прогонват, като оставят възможностите да им се изплъзват. Те имат качества за водач и са изключително усърдни. Няма причина да не успеят в живота, макар че често имат отрицателно отношение към нещата. Числото 31 трябва да развие волята си.


image0 (9K)