Четиво за мъже. Защо ви отхвърлят жените

За съжаление немалка част от мъжкото съсловие няма успехи сред представителките на нежния пол. В този ред на мисли, ако от доста време сте на сухо и вече си мислите, че ще изпаднете в ситуацията на „Forever alone guy“, е редно да проверите следващите няколко евентуални причини, заради които жените буквално не ви пускат.

Разговор:

Комуникационните ви умения

Или по-скоро неумения. Ако не сте интересен на дамите и не умеете да говорите с тях, да ги заинтригувате, няма значение колко сте готин и симпатичен, те просто няма да ви вържат.

Пасивни сте

Малко агресивност от страна на мъжа никога не е излишна. Под агресивност нямаме предвид да отидете при девойката, обект на вашите желания, и да ѝ отправите серия боксови удари. Не, имаме предвид, че трябва да поемете инициатива, да ѝ покажете, че се интересувате от нея. Ако седите цяла вечер на един стол близо до нея в бара и само я съзерцавате от разстояние, тя няма да ви върже. Дори няма да разбере, че съществувате.

Твърде агресивни сте

Много нахаканите и наперени типове също рискуват да им отрежат крилата. Някои жени обичат да бъдат особено жестоки с такива мъжкари. Под твърде агресивно поведение може да се приема следното: отивате при мадамата на бара и ѝ казвате:

– Мацко, усещам, че искаш да си легнеш с мен.

Това не само е агресивно, ами е тъпо, просташко и ви гарантира отказ.
Начинът, по който изглеждате /се обличате/ колата, която карате

Всичко е важно за една жена. Включително и апартамента, в който живеете. Тя ще ви съди по тези показатели, така че гледайте да сте изрядни.

Подходът ви

Когато се стигне до същината на въпроса, не действайте прибързано. Едва ли първото нещо, което трябва да направите, след като я целунете или по време на целуването, трябва да е да я сграбчите с двете ръце за гърдите. Все пак не участвате в порно.

Претенциите ви

Има много, ама много мъже, които имат прекалено високи изисквания към жената, с която да бъдат. В същото време нямат реална преценка за себе си и това ги поставя в доста неизгодна ситуация. На сухо.

Автор: Флагман.БГ

 


image0 (9K)