Чудноватият свят на кралската сватба: Молитви, суши и…презервативи

Венчавката на Меган и Хари предизвика редица любопитни истории и странни жестове на почит

[ad id=“225664″]

Днешната сватба на британския принц Хари и американската актриса Меган Маркъл в Уиндзор предизвика редица любопитни истории и странни жестове на почит. Ето някои от най-забележителните:

Кралско удоволствие

Производителят на презервативи „Crown Jewels“ предлага „великолепен” нов продукт, за да отбележи случая. Тази серия презервативи е „изработена за кралски особи” и обещава на потребителите „кралски съюз на удоволствие и стил”. Продуктът идва в „красива сувенирна опаковка”, която свири „музикална композиция, сливаща God Save the Queen и The Star Spangled Banner” при отваряне, украсена е със снимка на щастливата кралска двойка и надписа „твоят принц ще дойде”.

Шофиране с Меган и Хари

Марката Мини Купър създава специална нова версия на класическия автомобил. Покривът на колата е украсен със знамената на Великобритания и САЩ, а върху жабката пише „Меган обича Хари” и „любовта е всичко, от което имаш нужда”.

[ad id=“263680″]

Лимитираният автомобил Мини Hatch ще бъде дарена на благотворителна организация по избор на кралската двойка.

Двойна сватба

19 май не е специален само за зрителите на кралската сватба, но и за десетки други английски двойки, които се женят на същия ден.

„Искам да кажа ‘да’ по същото време като Меган и Хари”, казва една от щастливите бъдещи младоженки. Тя добавя, че няма търпение да види булчинската рокля на Меган, но е приела, че едва ли ще може да се сравни с бъдещата принцеса.

Кралска ваканция

Ако искате да знаете всичко за кралското семейство и техните сватби, и също така имате 2500 британски лири (или 2800 евро), тогава можете да се насладите на осемдневен тур на най-символичните места за английската монархия, да се срещнете с кралски експерти и да празнувате деня на кралската сватба.

[ad id=“236993″]

.

Кралска молитва

Англиканската църква създава молитва от девет стиха за кралската двойка, която започва така: „Боже на любовта, благослови Хари и Меган, и всички, които встъпват в брак … да живеят и растат в твоята любов.” Кентърбърийският архиепископ Джъстин Уелби, главата на англиканската църква, ще води брачната церемония.

Като на кино

Американският телевизионен канал Лайфтайм в неделя излъчи филма „Когато Хари срещна Меган: Кралски романс”, вдъхновен от класиката „Когато Хари срещна Сали”. Филмът се фокусира върху развиващата се любовна история и загърбването на традициите, а в главните роли са Париса Фиц-Хенли и Мъри Фрейзър.

Кулинарна почит

Веригата суши ресторанти itsu отбелязват случая със специалното комбо „Когато Хари срещна Меган”. То съдържа сьомга, нигири риба тон, авокадо, настърган морков, маки със зелен боб и мента, бял джинджифил и соев сос.

[ad id=“236999″]

.

Лондонска сладкарница отдава почитта си с класически американски капкейкове, украсени в цветовете на американския и британския флаг.

За тези, които търсят нещо по-сериозно, английски пивовар е създал специална бира за случая, комбинирайки английски и американски хмел с дрожди за шампанско.

Булчински съвети

„Викай на децата, забрави за зъболекаря, ругай некадърния английски футболен отбор, пий джин преди закуска” са само някои от съветите, които Доминик Грийн от „Уикли Стандарт“ дава на калифорнийката Меган Маркъл, за да и помогне в интеграцията към британския начин на живот. „Акцентът ти може да остане, харесваме американците”, добавя той.

Епицентър


image0 (9K)