Чужденци си падат по гиздави нашенки

Чужденци отмъкнаха сърцата на едни от най-красивите българки, пише „Телеграф“.

Преди дни стана ясно, че обявената за най-красива българка в Щатите – Ралица Иванова ще стане майка за втори път. Красавицата, която украси кориците на редица американски еротични списания ще дари с момиченце половинката си – известния светски фотограф и актьор Джамел Томпсън.

И докато животът на Ралица е „цветя и рози“, не така стои въпросът в любовната авантюра на брата на Ник Картър от Backstreet Boys – Аарън Картър и българската сексбомба Мелани Мартин. Двамата преминаха през палитра от емоции. За последно бе известно, че са се разделили след поредица от скандали, разлъката им се превърна в сензация подобно на сдобряването. Освен че отново е в отбора на обвързаните, българката може да се похвали с нов джип и къща, която според слуховете двамата са си подарили.

Актрисата Лилия Маравиля се определя като истинска щастливка. И не е случайно. От години зад широката й усмивка има причина, а името му е Лука- италианец. Запознават се в едно заведение, виждат се няколко пъти и така нещата между тях се получават.

Радост без граница е животът на певицата Поли Генова. Нейният избраник е холандец, а не филипинец както гласяха слуховете по-рано. Двамата се запознават през 2016 година, разменят няколко думи и нищо повече. На следваща година се виждат на същото събитие и повече не се разделят. Когато разбира, че е бременна Поли взима полет, за да съобщи лично на бъдещия татко новината. Той пък решава да се премести в България.

Любов и музика – продължението е от страна на Емилия и нейния съпруг Жорж Башур. Двамата преминаха през редица трудности, изправиха се пред невъзможното, за да докажат възможната си обич. В редица интервюта 38-годишната звезда е споделяла, че появата на Башур й е отворила очите, разкривайки й защо с останалите мъже не се е получило.

Аксиния Ченкова, която стана популярна с участието си в „Стар Академи“ се омъжи за Майкъл Чой – – китаец. Сватбата им беше в Ню Йорк. Зетят на Мими Иванова и Развигор Попов пък е ямаец. Единствено със зет от Бразилия може да се похвали естрадната легенда Стефка Берова.

Кичка Бодурова никога не е пазила в тайна първата си любов – австриец. За втори път става популярна с избраника си архитект. Третия й брак се оказва късметлийски с Крис Зарпас, от когото има дъщеря.

Актрисата Елена Петрова пък изживя любов с милионера Аристотелис Фотилас, но се разделят подобно на Теди Кацарова, която също зарязват гръцкото си гадже Димитрис.

Саня Армутлиева е омъжена за англичанина Тимоти Доудъл, внучката на Тодор Колев също е с англичанин. Любов от славните тризначки е с обвързана с турчин, а супермоделката Цеци Красимирова има брак с американския бизнесмен Майкъл Струмейтис.

Красивата певица Сани Алекса дълго време имаше отношения с шведа Сами Сверт. Но изпълнителката го напусна, след като се оплака в социалните мрежи, че е жертва на системен психически и физически тормоз.

Кралицата на родния рок Милена Славова също може да се похвали със забавни и в същото време с истински чувства истории. През 93-та година заминава за Англия където се омъжила за Робърт. После се връща в България да се отдаде на Тони – бащата на мечтаната й дъщеря. Само че в бурната й младост има още един Робърт, който е мексикански индианец. Именно на него е посветена песента Робърт.

 


image0 (9K)